Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tényleg megszállott lennék?...

Tényleg megszállott lennék? (lent)

Figyelt kérdés

Nagy kedvencem Fluor. Nos, a legjobb barátnőm, meg még pár barátnőm is mondja hogy megszállott vagyok mert:

1.Minden újságot megveszek amiben benne van

2.Minden műsort megnézek amiben szerepel

3.Minden lehetséges fellépésére elmegyek.(ami közel van) Tök mindegy hogy pl. éjjel 3-kor van, vagy délután fél kettőkor.

4.Minden fellépését felírom a naptáramba ceruzával, amik meg közel vannak, és el tudok menni, azt meg tollal.

5.Nincs olyan nap amikor meg ne említeném.

Gondolkodtam hogy ez már tényleg beteges-e... Valamikor arra jutok, hogy ez egy egészséges rajongás, valamikor meg tiszta őrültnek hiszem magam. Ezért is akarlak titeket megkérdezni, hogy mit gondoltok. Ez egy egészséges rajongás, vagy már megszállottság?

Köszi a normális kommenteket! :))

13/L

2011. aug. 20. 10:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
XD
2011. aug. 21. 09:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Luca te vagy az?

bocsi ha mégse csak nagyon ráismertem a bnömre ő is imádja fluort és már sokszor idegesit h csak rolla tud beszélni:)

2011. aug. 21. 20:44
 13/13 A kérdező kommentje:

Nem Luca vagyok. .D

ÉÉs köszii a válaszokat. :P

2011. aug. 26. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!