13 éves kislányom furcsán viselkedik. Más gyerekénél is volt ilyen korszak?
Ááááh, szerintem tök normális. :D Én is ilyen voltam, bár én inkább rockeres, vagy nemtom mivolt, akkoriban mindenki fekete póló - terepmintás naciban mászkált, úgyhogy nekem is kellett olyan, ha rubik kockázott mindenki akkor én is rubik kockáztam, ha karkötőket fontunk, akkor én is... tonnaszám gyártottuk őket... Saját varrású-készítésű iszonyú holmikat hordtam, akkor abban a tudatban, hogy menő vagyok, szögeskarkötővel, láncokkal, minden búbánattal, édesanyámék megijedtek, hogy öngyilkos akarok lenni, mert folyton a halálról meg az élet értelméről filozofáltam, pedig semmi bajom sem volt... :D Csak iszonyú okosnak hittem magam, mint aki annyival többet tud az életről...:D Majd kinövi, nyugi.
Amíg neked panaszolja a bánatát, és tudod, hogy hol van és mit csinál, addig bízik benned és szeret, szóval nagy gond biztos nem lehet.
Az újrahasznosított papír meg tök környezettudatos, örülj, hogy nem a legújabb méregdrága divatos hülyeségeket követi, mert az a menő...
20L
töknormális énis ilyen vagyok csak fiúba bár én nem rajzolok, helyette sokat gitározok, meg zenétüvöltetek
majd akkor kezdj el aggódni 14-15 éves kora környékén amikor elkezd vp-zni meg inni feltéve ha elkezd
egyébként jó a zenei ízlése;)
14/f
grenma *-* jó ízlése van :) amúgy szerintem normális. én sokkal inkább vele barátkozok mint egy plázap*csával. :))
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!