Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 éves kislányom furcsán...

13 éves kislányom furcsán viselkedik. Más gyerekénél is volt ilyen korszak?

Figyelt kérdés
Csak szűkfarmer, abból is csak fekete vagy szakadt felel meg, jó időben esetleg egész rövid szintén szakadt farmersort. Felsőkből vagy zenekarosat, csontvázas/belső szerveset hord, esetleg emblémásat vagy flanelinget, amit a nagymamájával szűkíttet be. Rengeteg karkötője van, a szobájából még ilyenkor is dübörög a zene. A legújabb dilije pedig, hogy sulikezdésre csak újrahasznosított cuccokból készült papírárut vesz, amiből lehet. Kérdeztem már tőle, hogy mi ez, emo, vagy ő minek nevezi. De azt mondta nem, az emősokat ő se szereti. Tudom, hogy csúnya dolog, de nyitva volt a naplója, beleolvastam, az ő kis élete lényegét boncolgatja vagy 5 oldalon keresztül. Folyton rajzol, dúdol, gitározik vagy zongorázik. Magaviseletileg pedig nagyon aranyos, okos, elég nagyszájú, már kapott érte eleget. Más gyereke is csinált már ilyet? És ő minek nevezte ezt? Nem szeret velem beszélgetni a külsejéről.
2011. aug. 17. 23:05
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Ááááh, szerintem tök normális. :D Én is ilyen voltam, bár én inkább rockeres, vagy nemtom mivolt, akkoriban mindenki fekete póló - terepmintás naciban mászkált, úgyhogy nekem is kellett olyan, ha rubik kockázott mindenki akkor én is rubik kockáztam, ha karkötőket fontunk, akkor én is... tonnaszám gyártottuk őket... Saját varrású-készítésű iszonyú holmikat hordtam, akkor abban a tudatban, hogy menő vagyok, szögeskarkötővel, láncokkal, minden búbánattal, édesanyámék megijedtek, hogy öngyilkos akarok lenni, mert folyton a halálról meg az élet értelméről filozofáltam, pedig semmi bajom sem volt... :D Csak iszonyú okosnak hittem magam, mint aki annyival többet tud az életről...:D Majd kinövi, nyugi.

Amíg neked panaszolja a bánatát, és tudod, hogy hol van és mit csinál, addig bízik benned és szeret, szóval nagy gond biztos nem lehet.

Az újrahasznosított papír meg tök környezettudatos, örülj, hogy nem a legújabb méregdrága divatos hülyeségeket követi, mert az a menő...

20L

2011. aug. 18. 15:00
 22/30 anonim ***** válasza:
50%
szűk vagyis CSŐ gatya a divat :Dénis azt szeretem főleg a kopottakatt 13/l
2011. aug. 18. 20:01
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

töknormális énis ilyen vagyok csak fiúba bár én nem rajzolok, helyette sokat gitározok, meg zenétüvöltetek

majd akkor kezdj el aggódni 14-15 éves kora környékén amikor elkezd vp-zni meg inni feltéve ha elkezd

egyébként jó a zenei ízlése;)

14/f

2011. aug. 18. 21:41
 24/30 anonim válasza:
óh hátén most leszek 14.éves ..:D ugyan ez a stilusom.. az eddigi 100 közűl végre megtaláltam a sajátomat . annyi stilust próbáltam ki . lehet hohy ezt majd ő is kinövi ha meg nem, akkor tessék örűlni neki hogy megtalálta a stilusát . Nem bántásból de ha anyukám beleolvasna a naplómba , nekem azért rosszul esne ..:S hiszen pont erre való a napló hogy azt amit nem tud az ember megosztani senki mással vagy cikinek érzi leirja oda ahol legalább kiadja magából az érzéseit és senki nem láthatja.
2011. aug. 19. 08:32
 25/30 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen normális a lánya,nincs vele baj.Csak kamaszodik...én mondjuk 13 évesen még a "nyálas" zenéket hallgattam,de mára elég nagy fordulatot vettem.Most én is ezt a lázadó korszakomat élem,csak rockot hallgatok(pl.azt is,amit a lánya,bár az punk :D).De amíg nem nagyon rendetlen,normálisan beszél,tanul,addig nem kell aggódni.Én iszonyú rendetlen voltam/még vmennyire mindig az vagyok/,ezért anyukámnak eléggé meggyűlt velem a baja,bár ezzel sokszor azt akarják "üzenni" a kamaszok,hogy belül nincs valami rendben.És biztos vannak barátai?Jól érzi magát?Ha igen,akkor minden rendben van:).És szerintem a lánya igazi művészlélek,legyen büszke rá:)
2011. aug. 19. 10:54
 26/30 A kérdező kommentje:
Büszke s vagyok rá, mert tehetséges, a zenetanárja és a rajztanárja is csak dicsérik:) Vannak barátai, igaz nem olyan sok, de őket nagyon szereti, egymásnál alszanak, fényképezkednek, aranyosak.
2011. aug. 19. 12:19
 27/30 anonim ***** válasza:
Szia!Az én lányom 14 éves lesz.Hasonló "problémákkal" küzdök.Szerintem teljesen jó ez így ahogy van.Sok osztálytársát ismerem ,sokat mesélnek magukról ha összefutunk.Tudod...Inkább legyen ilyen mint 13-14 éves "divatmajom" aki cigizik ,iszik és aktív szexuális életet él,mert az olyan trendi és a pasik is olyan cukik!Tisztelet a kivételnek!!!
2011. aug. 19. 17:49
 28/30 anonim ***** válasza:
Kinövi. Ha nem divatból csinálja akkor elfogadott, úgy 16 éves korig. Grenmát pedig én is szoktam hallgatni, mondjuk nem szeretem a rockot, távol áll tőlem, de a csávó hangja nagyon tetszik :D Szerintem annyira nem vészes ilyen korban, csak ha megmarad.
2011. aug. 19. 19:39
 29/30 anonim ***** válasza:

grenma *-* jó ízlése van :) amúgy szerintem normális. én sokkal inkább vele barátkozok mint egy plázap*csával. :))

14/L

2011. aug. 23. 23:21
 30/30 anonim ***** válasza:
Ilyen ízlése, neki ez tetszik.A naplós dologgal meg nincs semmi gáz, én is szoktam írogatni az élet értelméről, csak máshogyan. Én is állandóan zenét hallgatok, meg szeretek egyedül lenni. Ez hozzátartozik a korhoz, ezzel nincs semmi probléma. Én is csinálok ilyesmit, és én gótnak vallom magam.
2011. aug. 23. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!