Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 éves kislányom furcsán...

13 éves kislányom furcsán viselkedik. Más gyerekénél is volt ilyen korszak?

Figyelt kérdés
Csak szűkfarmer, abból is csak fekete vagy szakadt felel meg, jó időben esetleg egész rövid szintén szakadt farmersort. Felsőkből vagy zenekarosat, csontvázas/belső szerveset hord, esetleg emblémásat vagy flanelinget, amit a nagymamájával szűkíttet be. Rengeteg karkötője van, a szobájából még ilyenkor is dübörög a zene. A legújabb dilije pedig, hogy sulikezdésre csak újrahasznosított cuccokból készült papírárut vesz, amiből lehet. Kérdeztem már tőle, hogy mi ez, emo, vagy ő minek nevezi. De azt mondta nem, az emősokat ő se szereti. Tudom, hogy csúnya dolog, de nyitva volt a naplója, beleolvastam, az ő kis élete lényegét boncolgatja vagy 5 oldalon keresztül. Folyton rajzol, dúdol, gitározik vagy zongorázik. Magaviseletileg pedig nagyon aranyos, okos, elég nagyszájú, már kapott érte eleget. Más gyereke is csinált már ilyet? És ő minek nevezte ezt? Nem szeret velem beszélgetni a külsejéről.
2011. aug. 17. 23:05
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
79%

Mikor én voltam 13 én is voltam ilyen csak én rap-et halgattam és még verekedtem is hozzá:)

Mára már csak a nagy szám maradt és nöiesebb vagyok mint sokan mások.nem kell megijedni L/19

2011. aug. 18. 00:15
 12/30 anonim válasza:

Haha, mintha magam látnám, csak lányban.:) Én 13 évesen ugyanilyen lázadó ifjú voltam, rockot és metalt hallgattam(Kárpátia, Slipknot, Alvin és a mókusok etc.) egész nap. Mint egy átlagos tinédzser, én is azt hittem mindent tudok a világról, csak fekete pólókban járkáltam, amit nem én mondtam, az nem is volt igaz, ha valamit elrontottam és rám szólt apám vagy anyám, csakis nekem lehetett igazam, utána pedig csak "köveztem" magam, mert magamra vettem mindent. Most 17 évesen visszagondolva, nem is voltak olyan szigorúak a szüleim, a ruházkodási és zenei stílusom is Pál-fordulatot vett. Szeretem a színes dolgokat, kibontakozó személyiség vagyok, zenei téren mindent meghallgatok. Ebben szerepet játszhatott az hogy középiskolában milyen baráti kört szereztem magamnak. Na és hogy valami hasznosat is írjak maga számára, szerintem a lánya csak lázad a világ ellen, egyszer majd kinövi.

Remélem nem untattam a szövegemmel, és remélem megnyugtathattam magát!

Üdv.: Egy átlagos 17 éves.

2011. aug. 18. 01:01
 13/30 anonim ***** válasza:
88%
ezt hívják kamaszkornak XD
2011. aug. 18. 02:18
 14/30 anonim ***** válasza:

A gazdagok valamikor bunkók. Nem mindegyik de sok van aki igen. Főleg hogy ha azok is kamaszok voltak.

Azért tűnik neked magányosnak mert: vagy beleéli magát a zenékbe vagy a fekete öltözését gondolod úgy.

Én pl állandóan Rammsteint hallgatok. Hallgasd csak meg tőle pl az Eifersucht számot. Az egész klippben darabolnak meg a kanniballizmusról szól.

Nem csodálom hogy csak a Horrorfilmek érdekelnek engem. Nézzetek meg egy fűrészt és hallgassatok közbe Rammsteint ahogy én :D. De nem állandóan hallgatom filmnézés közbe csak bámulom és engem a legdúrvább horror sem tud elriasztani. Én ilyen vagyok :D

13/F

2011. aug. 18. 11:03
 15/30 A kérdező kommentje:

Az én lányom rosszul van mindenféle erőszaktól, ha a férjemmel akár csak egy CSI-t nézünk, ő már kimegy, nem bírja.

Akkor gondolom nagyon magányosnak, hogyha ül a kis csontvázas pólójában, összekucorodva az ablakmélyedésbe és csak nézi a kertet. Megkérdezem mindig, nem akar-e valahova menni, de szeret csak kuksolni.

2011. aug. 18. 11:07
 16/30 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül unatkozik? Vagy esetleg a zenéin gondolkozik?
2011. aug. 18. 11:22
 17/30 anonim ***** válasza:
Én is 13 vok és ugyan ez!!! kivéve az újrahasznosító rész :/ sajnos... de ezzel semmi baj sztem :)
2011. aug. 18. 12:03
 18/30 anonim ***** válasza:

ezen mit kell aggódni? NORMÁLIS, átlagos, aranyos kamasznak hangzik.

örülj, h kreatív, okos, normális. és ne olvass bele a naplójába.

2011. aug. 18. 13:32
 19/30 anonim ***** válasza:
és én is ugyanezt csinálom, teljesen normális!!! zongorázik, gitározik, énekel. ezzel mi a baj? aranyos! akkor meg? most kezd kifejlődni az énképe, az énjke stílusa.
2011. aug. 18. 13:51
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

ajáld neki a guns n rosest nagyon jó!

üdv, ugyanilyen 13/l

2011. aug. 18. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!