13 éves kislányom furcsán viselkedik. Más gyerekénél is volt ilyen korszak?
Mikor én voltam 13 én is voltam ilyen csak én rap-et halgattam és még verekedtem is hozzá:)
Mára már csak a nagy szám maradt és nöiesebb vagyok mint sokan mások.nem kell megijedni L/19
Haha, mintha magam látnám, csak lányban.:) Én 13 évesen ugyanilyen lázadó ifjú voltam, rockot és metalt hallgattam(Kárpátia, Slipknot, Alvin és a mókusok etc.) egész nap. Mint egy átlagos tinédzser, én is azt hittem mindent tudok a világról, csak fekete pólókban járkáltam, amit nem én mondtam, az nem is volt igaz, ha valamit elrontottam és rám szólt apám vagy anyám, csakis nekem lehetett igazam, utána pedig csak "köveztem" magam, mert magamra vettem mindent. Most 17 évesen visszagondolva, nem is voltak olyan szigorúak a szüleim, a ruházkodási és zenei stílusom is Pál-fordulatot vett. Szeretem a színes dolgokat, kibontakozó személyiség vagyok, zenei téren mindent meghallgatok. Ebben szerepet játszhatott az hogy középiskolában milyen baráti kört szereztem magamnak. Na és hogy valami hasznosat is írjak maga számára, szerintem a lánya csak lázad a világ ellen, egyszer majd kinövi.
Remélem nem untattam a szövegemmel, és remélem megnyugtathattam magát!
Üdv.: Egy átlagos 17 éves.
A gazdagok valamikor bunkók. Nem mindegyik de sok van aki igen. Főleg hogy ha azok is kamaszok voltak.
Azért tűnik neked magányosnak mert: vagy beleéli magát a zenékbe vagy a fekete öltözését gondolod úgy.
Én pl állandóan Rammsteint hallgatok. Hallgasd csak meg tőle pl az Eifersucht számot. Az egész klippben darabolnak meg a kanniballizmusról szól.
Nem csodálom hogy csak a Horrorfilmek érdekelnek engem. Nézzetek meg egy fűrészt és hallgassatok közbe Rammsteint ahogy én :D. De nem állandóan hallgatom filmnézés közbe csak bámulom és engem a legdúrvább horror sem tud elriasztani. Én ilyen vagyok :D
13/F
Az én lányom rosszul van mindenféle erőszaktól, ha a férjemmel akár csak egy CSI-t nézünk, ő már kimegy, nem bírja.
Akkor gondolom nagyon magányosnak, hogyha ül a kis csontvázas pólójában, összekucorodva az ablakmélyedésbe és csak nézi a kertet. Megkérdezem mindig, nem akar-e valahova menni, de szeret csak kuksolni.
ezen mit kell aggódni? NORMÁLIS, átlagos, aranyos kamasznak hangzik.
örülj, h kreatív, okos, normális. és ne olvass bele a naplójába.
ajáld neki a guns n rosest nagyon jó!
üdv, ugyanilyen 13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!