Hánykor keltek így nyáron, és amikor iskola van? (:
Figyelt kérdés
Sziasztok én nyáron 12-kor kellek fel szinte mindig és ha suli van sajnos 5-kor kell kelnem :(
És ti? :D kort is írjatok ! :P Előre köszi a válaszokat :)
15/L
2011. aug. 16. 13:03
21/57 anonim válasza:
Amikor felébredek. 6.50-9 közt van ez nyári szünetben. Iskola időben 5.00kor.
22/57 anonim válasza:
Huh elég változó, van mikor 9-kor, de aludtam már 3-ig is. :D Azért általában felkelek 10-11 körül.
Suliidőben meg fél hétkor kelek vagy kicsit korábban.
25/57 anonim válasza:
hát egy ideje 2-3 körül keltem de mostanába 10 körül mert ki akaorm használni az időt
26/57 anonim válasza:
Nyáron: nagyon változó, de általában 10 körül felkelek.
Suliidöben: 05:45 :SS
Nem akarok megint ilyen korán felkelni!!!! :'(( Ma már igyekszem éjfél elött lefeküdni és reggel 7-kor felkelni, hogy mikor suli lesz, sikerüljön felkelni. :S:) 15/L
27/57 A kérdező kommentje:
:)) :/ Köszönöm a válaszaitokat :p
2011. aug. 16. 20:52
28/57 anonim válasza:
Nyáron 10-11 körül kelek.Suliidőben eddig elég volt 7-kor kelnem,mert a szüleim elvittek a tesóimmal együtt a suliba,viszont szeptembertől gimibe megyek,és egyedül kell odajutnom mert a város másik végében van-sopron-,de így is elég g:30-kor kelnem.:)Bár nekem nagyon nehéz lesz,mert este későn,11 körül vagy utána tudok elaludni,suliidőben is.
30/57 anonim válasza:
nyáron: 11-12 körül, attól függ
suliidőben: mivel már egyetemista vagyok, akkor, amikor órára kell mennem, nem mindig 8tól van, sőt többnyire később.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!