Mikor keltek és mikor indultok suliba? Milyen messze van az iskola és mivel mentek?
Már háromnegyed 6-kor felkelek,de csak 6 kor kelek ki az ágyból.Utána fél 7ig gépezek.Fél 7-től 7ig felöltözök,bepakolok,eszek,tvzek.7-től háromnegyed 8-ig hajat vasalok,mosakodok,sminkelek.7:40 és 7:50között szoktam elindulni a suliba,ami 5 perc séta..Szinte mindig elkések:S
13/L(7.(b)osztály :D )
Reggel felkelek 5:45-kor,még tévézek,netezek félórát.Utána irány reggeli,aztán fürdőszoba.Kb 7:15-kor indulok a suliba,kocsival visznek
14/L
Innen 10-15 perc a suli.Busszal 6 megálló de jobb időben biciklizek (7 perc).ha gyalog megyek 20 perc,de néha levisznek kocsival.
7:05-kor indulok otthonról.Szeretek korán beérni a suliba.
13/L VII.osztály
vidéken élek egy kisebb faluban.kb 1500 méterre van a suli
általában 6.20.kor ébreszt a telóm
megkajálok majd úgy kb. 7.00. felöltözök megcsinálom a hajam stb...
általában 7.30.kor indulok suliba rendszerint gyalog megyek suliba,de van olyan,hogy bicóval
8.00. kezdődik a tanítás
vidéken élek egy kisebb faluban.kb 1500 méterre van a suli
általában 6.20.kor ébreszt a telóm
megkajálok majd úgy kb. 7.00. felöltözök megcsinálom a hajam stb...
általában 7.30.kor indulok suliba rendszerint gyalog megyek suliba,de van olyan,hogy bicóval
8.00. kezdődik a tanítás
13/L
6-kor kelek. Ha 0. van, akkor 5:20-kor. Ha rendesen megyek, akkor indulok 6:50-kor, ha 0.-ra, akkor 6:16-kor. Nem tudom, hogy pontosan miylen messze van, de a város másik felében. Busszal járok.
16/l
Én 4:30-kor kelek, mert minden reggel viszem sétálni a kutyámat 4:45-6:00-ig, majd megetetem. Utána ágyazás, fürdés, öltözés, smink kb. 6:35-ig. 6:35-6:50-ig reggeli. 6:55 körül indulok az iskolába, ami kb. 25-30 perc bicóval. A kisváros melletti faluból járok be, de még télen se szeretek buszozni. Nálunk 7:30-kor kezdődik a suli, nem 8-kor, mint máshol.
18/L
Én 7:20-kor kelek.7:50-kor indulok iskolába.180m-re van az iskola és gyalogolok.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!