Mikor keltek és mikor indultok suliba? Milyen messze van az iskola és mivel mentek?
Én 5-kor kelek,a 6:50-es vonattal megyek suliba,az kb. 15 perc,míg elkészülök majdnem egy óra,az állomástól pedig 20 percre lakok.
16L
Általában 6:30 és 7:00 között kelek. Ez attól függ, hogy mikorra kászálódom ki az ágyból.
7:35-re legkésőbb kimegyek a buszmegállóba (kb. 1/2 percre van a házunktól), és a 7:40-es busszal megyek iskolába. Mivel messze van az iskola, ezért vagy busszal megyek, vagy Anyukám visz autóval.
13/L (egy hét múlva már tizennéééégy)
6:30-kor kelek, felöltözök, eszek stb. 7.00-kor indulok a buszra, 7.10-re ott vagyok a buszmegbe. 7-25-30-ra beérek busszal. am. 40-kor kezdődik a tanÍtás.
15 km-re van a suli.
13/l 7. osztály
Általában 3/4 7-kor kelek. Az iskolába általában fél 8-kor indulok el. Gyalog normál tempóban kicsit kevesebb, mint 10 perc az iskoláig (500 m és az iskola 7:55-kor kezdődik). Általában gyalog szoktem menni, de van, hogy autóval elvisznek néha (úgy 2-3 perc).
14/L
6 kor kelek,6:37 elindulok itthonról,7 re az állomáson vagyok és kell még 20 perc még a suliba érek./8ra járok/ja és busszal megyek :D
14l
6-kor felkelek, 6.45-kor indulok, 16 km az iskola, busszal-villamossal.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!