Mikor keltek és mikor indultok suliba? Milyen messze van az iskola és mivel mentek?
5 órakor.
5.55kor.
21 km-re van az iskola, és busszal.
15/L
Az óra 6-kor kelt, de egyből kikapcsolom és alszok tovább, ha felébredek rá egyáltalán. Aztán fél 7-kor jön anyám h keljek fel. Felöltözök, megcsinálom a hajam. A buszt rendszerint elkésem ezért az iskolából is kések egy csomót mert fél 8-ra járok. Nem szoktam bemenni órára, hogy Bocs h Késtem. Ezért beülök valahova iszok egy üditőt és szivok 2 cigit.
16F
6:15 kor kelek
6:15-6:45ig ágyban vagyok:D
6:45-7:30ig kávé,készülödés,tv,net,reggeli
7:35kor jön értem a barátnőm.
7:45kor elindulunk a suliba
7:55re szépen lassan beérünk:)
14/L
6:15kor kelés, 6:55kor indulás busszal, 10-12km-re van a suli
de már volt hogy 6.50kor keltem, de elértem még a 6.55ös buszt xd:)
Hogy hogy máshol 8 - ra kell beérni? :O Nálunk 7:35 - re, és 7:45 - kor már kezdődik a tanítás.
Általában 6 - kor kelek, de ha reggel mosok hajat akkor 5 - kor. Mivel nálunk már jó idő van, ezért bicajjal járok, elindulok 6:55 - kor, és beérek 7:05 - re kb. Télen gyalog szoktam menni, akkor 6:45 - kor indulok, és már 7:10 - re bent vagyok a suliban. Úgy 1 - másfél kilométernyire van az iskola.
13l ( 7. o. )
6.30kor felkelek. [néha még lustálkodom 5-10 percig]
Készülődök a fürdőszobában [mosdás, smink, stb...], aztán gyorsan magamra kapom a ruhám, iszom egy pohár tejet, majd elindulok 7.00kor. [reggelizni nem szoktam [9 előtt nem tudok enni], bepakolni este szoktam] Ha 10 percet lustálkodtam az ágyban, akkor kb 7.05kor indulok.
Becsöngetek a barátnőmhöz [szomszédom, és 1 évvel fiatalabb nálam], aztán együtt megyünk suliba. Kb 10-20 perc séta a suli. [10 sietős tempóban, 15 normál tempóban, 20 lassú tempóban. --> mi normál sebességgel megyünk, tehát kb 15 perc alatt ott vagyunk a suliban] Kb fél-egy km-nyire van innen a suli, és a barátnőm még a suli előtt lévő boltba is bemegy. Általában 7.20kor már bent vagyunk a suliban. Az 1. óra 7.30kor kezdődik.
[míg egyedül jártam suliba, addig mindig késtem :$, de a lány akivel megyek siettet engem :D]
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!