Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Finnyás vagyok, és túlzottan...

Finnyás vagyok, és túlzottan tisztaságmániás, miért nem szeretik az emberek a tisztaságot? Van még valaki aki ilyen túlzott tisztaságszerető?

Figyelt kérdés
Nagyon adok a tisztaságra, és mindig tartok magamnál fertőtlenítő törlőkendőt ha tömegközlekedem meg ha idegen helyen járok.Van egy két barátnőm aki nem díjjazza ezt, és ők pl. a villamos kapaszkodója után is esznek olyan kézzel.Ki tudja hány hajléktalan vagy szutyi ember kapaszkodott benne.Nekem mindig azt tanították otthon, hogy mossak kezet és öltözzek át ha utcáról jövök.Csak én vagyok az egyetlen ilyen finnyás fiatal, vagy van más is?Meséljetek nektek milyen túlzásba vitt szokásotok van ezügyben.Történeteket várok.
2011. aug. 15. 13:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
32%

A te dzsuvád,de az ugyanúgy fejlődik tovább, bárki hozzáérhet,ha csak egy pillantra is,elég az is.

Hiába takarítod rendszeresen,ugyanúgy retkes,akárcsak a mobilod,amit gondolom nem törölgetsz vagy áztatsz be fertőtlenítőbe...

2011. aug. 16. 19:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem már kicsit beteges, amit az egyik válaszolóval ti ketten műveltek. :D

Ez olyan, minthogy apu egy nap sokszor 5x letusol. :DD

Én is itthon más ruhában vagyok, mint suliban, utcán, de csak azért, mert itthon kényelmes, kevésbé szép ruhákban vagyok, suliban és utcán pedig a szebb ruháim vannak rajtam.

Villamosozni nem szoktam, kisvárosban lakom. Néha rámjön az, hogy rengetegszer mosok kezet [suliban például sokszor érzem piszkosnak]. De általában csak wc-zés után...

Nálatok ez már nem szimplán arról szól, hogy szeretitek a tisztaságot, szerintem nagyon túlzásba viszitek.

Villamosozás után meg mossatok kezet és kész.

14/L

2011. aug. 16. 19:19
 13/14 jokepĂź86 ***** válasza:
79%
Ne légy tisztaságmániás. Ha nem leszel piszkos akkor az immunrendszered nem fog ellenálló lenni és később könnyen megbetegedel. valamennyire piszkos kell legyél.
2011. aug. 16. 22:47
 14/14 anonim ***** válasza:

mondjuk az,hogy a buszon esznek szerintem is tökre undorító.

ki tudja,milyen retkes ember fogta meg?

és én is olyan vagyok,hogy néha már attól is kezet mosok,hogy hozzáértem a kukazacskóhoz

de hát ez van :)

14l

2011. dec. 29. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!