Mit csináljak? Lefeküdjek vele? L/15
Az előttem szólók mindent elmondtak. Csak a kamatyra kellesz neki, mert ha tényleg felettébb szerelmes lenne, nem várná el, hogy akaratod ellenére odadobd magad neki. Semmiképp se feküdj le vele! Sőt, én a helyedben még szakítanék is.
Sok ez a 10 év szerintem is. 15 évesen max. egy 18 éves srác férne bele (bár inkább legyen 16-17). Legközelebb lehetőleg figyelj erre is.
Határozott nem!!! Ne hagyd, ne tedd tönkre az életed, olyannak aki nem tud rád várni. Olyannak add oda aki igazán szeret és megvárja míg te akarod. Nem szabad, más kedvében ezt a lépést megtenni. Én mindig megvártam minden barátnőmnél míg ő kérte tőlem, vagy ha nem kérte akkor elfogadtam, én nem eröltetem rá. Undorító bunkó dolog, utálom az ilyen embereket akik csak önkényesen mert ő nem tud várni. Akkor nem érdemel meg. Gondolod át jol azt a kapcsolatot, és mindig azt hogy mikor és kivel fekszel le. 2 volt barátnőm (még akkoriban) már mesélte hogy hogy vesztette el a szüzességét (akaratán kívül illetve csak a párja kedvéért, vagy mert félt tőle, meg nem akarta elveszteniőt...) és engem nagyon elszomorít amit egyes fiúk tudnak, főleg hogy a lányok is elmondták mennyire megbánták. Keress megértő társat. És még nincs későn, bőven várhatsz még vele.
puszi
1. gondolod érett lennél a szexhez, ha ITT kell megkérdezned,h. lefeküdj-e vele?
2. gondolod érett vagy és akarod, ha egyáltalán kétségeid vannak?
2. te még gyerek vagy, ő meg felnőtt.
ergo, nagy hiba lenne lefeküdni vele, szakíts vele, egyelőre nem egyeznek az érdekeitek a korkülönbség miatt.
Szakits vele, ha nem hagy békén szólj a szüleidnek ők segitenek. csak mond meg nekik hogy nem hagy békén.
At utbbit csak akkor ha zaklat. Az ilyenek mindenre képesek lehetnek ha nem kapják meg amit akarnak.
Keress korodhoz illőt.
ez egy pedofil g...ci
hogy lehettél olyan naív és felelőtlen h összejötél egy 10 évvel idösebbel lehet bejö de nem hozzád valo
lehet h pedoo lesz
és a szüleid mit szóltak hozzá h 10 évvel idösebb pasival jársz?
vagy nemis tudtak róla??
jah és csak azzal érdemes főleg elsőre lefeküdi aki igazán szeret..
lehet utána dobott is volna
vagy rosszabb ha felelőtlen nem védekezik esetleg még terhes is lehetsz..
vagy ha ezt sok emberrel eljátszotta nemi betegségek
esetleg még HÍV is jelentkezhet...
SZAKÍTS VELE
bocsi a sok kioktatásért de csak a javadat akarom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!