Mit csináljak? Lefeküdjek vele? L/15
Az előzőnél a pont. Hallgass rá! szakíts vele de nagyon gyorsan. Tudom mit érzel hidd el nekem. De lehet ,hogy egész életedben bánni fogod ha most rosszul döntesz.
Ő nem szeret téged. Hidd el nem a levegőbe beszélek tapasztalatból mondom...
Ebben a korban még nagyon nagy a 10 év korkülönbség, pontosan emiatt, mert ő már egy felnőtt férfi, te meg még gyerek vagy. Ha annyira tisztelne, szeretne, nem sürgetné a dolgot, tényleg ott kell hogy hagyjad, mert esetleg olyanba taszít bele, amit nem akarsz... Ha az első szexuális élményed egy ilyen "muszáj-dologból" jön, amit érzelmi zsarolással csikar ki belőled (csak hogy erőszakról ne is beszéljünk), akkor az a későbbiekben igen kihathat a kapcsolataidra.
Nekem 14 évesen volt 19 éves barátom. Akkor én akartam vele lefeküdni, mert úgy gondoltam, már nagy vagyok. Ő meg elmosolyodott és mondta, hogy nem, én még gyerek vagyok és nem fog megrontani, mert annyira tisztel engem! Aztán nem sokkal később szakítottunk is, pont emiatt, mert neki már más szükségletei is voltak, amit én nem adhattam meg neki. Mai napig jóban vagyunk, pedig már 30 éves vagyok! Sőt, a későbbi barátaimmal kapcsolatban is sokszor segített, diszkóban vigyázott rám, stb. Szóval ez a fickó nem érdemel meg téged és nem szeret igazán!
ne feküdj le vele!
ebből látszik hogy csak arra kellesz neki
bár nem tudom ez eddig hogy nem esett le ..
mondd meg neki hogy nem akarsz még vele lefeküdni mert nem érzed magad érettnek hozzá
ha szakít veled,akkor inkább örülj neki
én 14éves vagyok és aztmondom neked h szakíts vele.
10évvel idősebb tőled és ki akar használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!