Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? Lefeküdjek...

Mit csináljak? Lefeküdjek vele? L/15

Figyelt kérdés
A 25 éves pasim már naon le akar feküdni velem de én még nem akarom. Hiába mondom neki nem érti meg. Újabban egyre erőszakosabb folyton próbálkozik,állandóan tapogat,már nincs is kedvem találkozni vele. Azt mondta h azért nem fekszem le vele mert nem szeretem eléggé. Mit tegyek?
2011. aug. 15. 10:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Semmiképp se feküdj le vele!!! Szakíts vele MOST!!!
2011. aug. 15. 10:45
 2/17 anonim ***** válasza:
93%
SZerintem csak ki akar használni ha ennyire erőszakos, és valojában Ő az aki nem szeret, ha szeretne akkor várna rád és megértené h nem vagy felkészülve rá.Beszélj vele és mond meg neki h még nem akarod, ha nem érti meg szakíts vele.
2011. aug. 15. 10:50
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
Szakíts vele, és ne tedd meg, amire kér. Ha igazán szeretne, tiszteletben tartaná a véleményed, megtartaná az elveidet, és nem csinálná/akarná csinálni, amit te helytelennek tartasz.
2011. aug. 15. 11:09
 4/17 anonim ***** válasza:
57%
Életed legnagyobb hibáját követed el, ha lefekszel vele.
2011. aug. 15. 11:24
 5/17 anonim ***** válasza:
93%
14/L vagyok és pont 1 órája szakítottam a 18 éves pasimmal.Mert ő is erőszakos volt mindig letapízott és a seggemet fogdosta.És nyúlkált oda is.Nekem se volt már kedvem találkozni vele.Lehet, hogy ha nem szakítottam vele akkor a következő talin már megerőszakolt volna.Mert mindent az akaratom ellenére csinált.
2011. aug. 15. 11:38
 6/17 anonim ***** válasza:
83%

Az előzőnél a pont. Hallgass rá! szakíts vele de nagyon gyorsan. Tudom mit érzel hidd el nekem. De lehet ,hogy egész életedben bánni fogod ha most rosszul döntesz.

Ő nem szeret téged. Hidd el nem a levegőbe beszélek tapasztalatból mondom...

2011. aug. 15. 11:48
 7/17 anonim ***** válasza:
69%

Ebben a korban még nagyon nagy a 10 év korkülönbség, pontosan emiatt, mert ő már egy felnőtt férfi, te meg még gyerek vagy. Ha annyira tisztelne, szeretne, nem sürgetné a dolgot, tényleg ott kell hogy hagyjad, mert esetleg olyanba taszít bele, amit nem akarsz... Ha az első szexuális élményed egy ilyen "muszáj-dologból" jön, amit érzelmi zsarolással csikar ki belőled (csak hogy erőszakról ne is beszéljünk), akkor az a későbbiekben igen kihathat a kapcsolataidra.

Nekem 14 évesen volt 19 éves barátom. Akkor én akartam vele lefeküdni, mert úgy gondoltam, már nagy vagyok. Ő meg elmosolyodott és mondta, hogy nem, én még gyerek vagyok és nem fog megrontani, mert annyira tisztel engem! Aztán nem sokkal később szakítottunk is, pont emiatt, mert neki már más szükségletei is voltak, amit én nem adhattam meg neki. Mai napig jóban vagyunk, pedig már 30 éves vagyok! Sőt, a későbbi barátaimmal kapcsolatban is sokszor segített, diszkóban vigyázott rám, stb. Szóval ez a fickó nem érdemel meg téged és nem szeret igazán!

2011. aug. 15. 12:13
 8/17 anonim ***** válasza:
69%

ne feküdj le vele!

ebből látszik hogy csak arra kellesz neki

bár nem tudom ez eddig hogy nem esett le ..

mondd meg neki hogy nem akarsz még vele lefeküdni mert nem érzed magad érettnek hozzá

ha szakít veled,akkor inkább örülj neki

2011. aug. 15. 12:20
 9/17 anonim ***** válasza:
69%

én 14éves vagyok és aztmondom neked h szakíts vele.

10évvel idősebb tőled és ki akar használni.

2011. aug. 15. 15:05
 10/17 anonim ***** válasza:
82%
Már ne is haragudj de egy 25 éves pasitól mit vártál hogy piros pacsizni fogtok? vagy mi? Keress inkább hozzád korban illő barárot.Ezt a srácot pedig hagyd el és ne bolondítsd szegényt!
2011. aug. 15. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!