Tinik ti milyen zenéket hallgattok?
Figyelt kérdés
2011. aug. 14. 21:42
21/35 anonim válasza:
rock, de valamiért a Repülő, és a Jezz+az zenéit is hallgatom. (Furcsa, de valamiért tetszik :P)
22/35 anonim válasza:
Linkin Park,Thrre Days Grace,Willow Smith (szerintem aranyos és jó számai vannak:D),Far east movement,LMFAO,Paramore-t is nagyon imádom :P,Trance,ritkán Britney Spears-t,Avril Lavigne :]]
hát kb ezeket szoktam :P
13l
23/35 anonim válasza:
Green Day, Muse, Nightwish, ritkán AC/Dc, Sum 41, Vámpírnaplók zenéi:P
25/35 anonim válasza:
Nirvana,AC/DC,Guns N rose.
ill. szeretem a House zenét is :) 17/L
26/35 anonim válasza:
SKRILLEX is the god of the music!
27/35 anonim válasza:
Általában ami tetszik, azt hallgatom, de főleg metált szoktam. Azon belül meg majdnem mindegy. :)
28/35 anonim válasza:
Green Day(kiskorom óta kedvenc), My Chemical Romance, 30s2M, theGrenma, Alvin és a mókusok, Supernem, Fall Out Boy, Tankcsapda, Paramore
13/L
29/35 anonim válasza:
David Bowie, Bauhaus, Suede, Nick Cave, F.O. System, Nevergreen, Joy Division, Péterfy Bori, Emilie Autumnm Ramones, Sex Pistols, Bikini Kill, The Cure, Kontroll Csoport, Depeche Mode, ACDC, Slayer, Nightwish, Evanescene, Lady Gaga, Linkin Park, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!