12 évesen fekete körömlakk?
Most festettem be előszőr feketére,iskolába biztosan nem fogom,mert ott még a halvány rózsaszínt sem engedik nemhogy a feketét =S..
De otthonra szerintem még befestem egyszer-kétszer..
Én is olyan körül lehettem, amikor 5.ben feketére festettem. Úgy is mentem iskolába, és senki nem szólt érte egy árva szót se. Csak a tesi tanárom kérdezte meg, hogy szurokba nyúltam e? Ennyi volt az összes reakció. Pedig a főváros egyik legjobb általános iskolája volt. A szüleim se szóltak érte semmit. Párszor befestettem, aztán meguntam, és ennyi volt. Szerintem annyira nem érdemes ezért cirkuszolni a gyerekkel. Egyszerűen annyira piti dolog, hogy nem éri meg, se tanárként, se szülőként.
26/L
Ha tetszik nyugodtan csináld semmi bajod nem lesz tőle.
Én csak kiskoromban festettem be a körmömet színesre, játékból és kíváncsiságból. Pár éve már nem is festem mert egyszerűen irritál, nem szeretem... :D
12 évesen normális ;)
nekem volt egy barátnőm aki már 2. osztályba feketére festette a körmét és hetekig úgy volt akár lepattogott akár nem..
hát én nem is festem a körmöm de ha festeném is,nem feketére.
ennek 2 oka van.
az első: a fekete körömlakk emos.
második: nálunk az iskolába bevezették hogy akiknek erősen van festve a körme vagy a sminkje túl kihívó,annak igazgatóit adnak.
vagy az igazgatóiban lemosatják velük.
és ez szerintem tök jó mert legalább már nem néz ki minden második csaj a suliban úgy mint egy sarki
13l
szerintem nem pont az emosághoz kell hasonlítani :DD.
Köszönöm a válaszokat =).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!