Kényelmetlen a tanga?
Figyelt kérdés
Egyik kérdésnél olvastam a válaszok között h nagyon sokan kényelmetlennek tartják.
Lehet amit próbáltak,pont nem volt nekik kényelmes,volt velem is ilyen,de a többivel nincs gondom.
Akiket ismerek,mind tangát hordanak,az itteni válaszolók akkor a kivételek?
2011. aug. 13. 08:25
1/12 anonim válasza:
Nem feltétlenül azért hord valaki tangát, mert kényelmes, hanem mert a ruha alatt jobban mutat, mint egy normális bugyi.
2/12 anonim válasza:
Egy biztos. Nagyon egészségtelen, mert a tangával könnyebben bejutnak a végbélből a hüvelybe a baktériumok!
3/12 anonim válasza:
a nővérem csak azért hord tangát mert ne szereti a passzos és a buggyos nacik alatt a bugyi vonalat.
4/12 anonim válasza:
Szerintem sem kényelmetlen.
Mondjuk csak akkor hordom, ha vékonyabb farmerben, vagy vászonnadrágban megyek valahova. De ha hazaérek, leveszem.
16/l
5/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
A fenekem közt ott van mindig egy darab ruha, hogy lenne már az kényelmes? És 27 éves vagyok, hidd el nem kettőt próbáltam már, egyik sem volt jobb. De mióta francia bugyit is lehet kapni inkább azt hordok, sokkal kényelmesebb a többinél és sokkal szexibb is ami szintén nem hátrány.
7/12 A kérdező kommentje:
Szexi,de nekem bénán áll,és nem szeretem ha átlátszik a vonala a nadrágon.
2011. aug. 14. 21:13
8/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon is kényelmes,én csak tangát hordok, néha még aludni is szoktam benne! :)
10/12 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Egyéntől függ. Nekem nagyon kényelmes, és utálom azokat a nagyis bundabugyikat, próbáld ki, semmit nem vesztesz...
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!