Gimisek! Szerintetek?
Sziasztok!
Elsősorban gimnazisták véleményére lennék kíváncsi de akárki véleményét szívesen meghallgatom.
Szóval 14 éves vagyok, most megyek 8. osztályba. Az átlagom eddig mindig 4,0-4,5 volt. Kb. napi 2 órát tanultam délutánonként. Arra gondoltam, hogy egy erősebb gimnáziumba jelentkezem, de kicsit elbizonytalanodtam mert hallottam egy-két dolgot.
Arra lennék kíváncsi, hogy egy erős gimnáziumban mennyit kell tanulni? Mert intenzíven sportolok és nem szeretném abbahagyni a tanulás miatt. Az is érdekelne, hogy érdemesebb-e egy kicsit gyengébb gimnáziumba jelentkezni ahol nem tanulom agyon magam? (Nem nagyon gyengébe)
Nos, dióhéjban ennyi lenne a kérdésem. Ha tudni szeretnétek még valamit kérdezzetek nyugodtan.
Köszi annak aki időt fordít rám és válaszol.
Szia!
Ezzel én is így vtam, gondolkoztam rajta nagyon :P. Jól sikerült a felvételim, felvettek mindenhova ahova jelentkeztem első helyeken, és én egy picit gyengébbe akartam menni h ne kelljen annyira sokat tanulni, de nagyon sok barátom, meg a család is a legjobb gimit javasolta. Végül amellett döntöttem. És jaj de jól tettem! Nagyon jó a társaság és ez elég sokat jelent, szerintem. Meg rájöttem barátok-ismerősöktől hallva, hogy ugyanannyi tananyagot adnak le minden gimiben csak valahol tanulnak az emberek , vhol meg nem annyira. Szóval a tanulásmennyiség alapból nem is a sulin, hanem rajtad múlik. Viszont ha jó gimibe mész (meg szerencséd van) akkor jó tanárokat, meg jó osztályt kapsz, és főleg a jó közösség tud nagyon ösztönző lenni, könnyebb úgy tanulni. Ha egy gyengébb gimibe mész mint amire képes vagy akkor valszeg csak lehúznak majd, és ha próbálod is tartani a szintet, ha a banda nem tanulós, akkor nehéz lesz. De ez csak az én véleményem, meg nem is ismerlek téged h mire vagy képes és milyen vagy, meg milyen az életed. Hallgass meg még sok embert, sok véleményt, akkor majd talán jobb képet kapsz és jól tudsz dönteni.
16/L , 10.-be megyek ősztől
bocsi ez kimaradt: számomra is fontosak az edzések és szánok erre sok időt
első kommentelő voltam
Szia!
Nos én is pont ilyen helyzetben vagyok mint te csak nekem kicsit még jobb az átlagom mint a tiéd.
Én átlagban 20 percet szoktam tanulni. (könnyen megragad)
Tudom, hogy az erősebb gimiben nagyon aranyos, jófej tanárok vannak. De mégis félek, hogy fel kell majd adnom a sportot és a barátaimat. ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!