Kamaszok! Veszítettetek már el testvéreteket? Mennyi idő volt feldolgozni? ( 1 hónapja veszítettem el a húgom és borzasztó nehéz )
sziasztok.14 éves lány vagyok.nem kamu kérdés nem szórakoznék ilyenekkel de teljesen ki vagyok és nem tudok nyugalomra lelni 1 hónapja.elvesztettem életem egyik legfontosabb kincsét a kis húgom.autó balesetben halt meg és azóta is nagyon hiányzik.elég ha ránézek egy fotójára vagy egy aranyos játékára össze szorul a szívem és folyik a könnyem.3 éves volt.annyira kis ártatkan :(((((((( és mégis megtörtént vele :( valamikor arra gondolok bár velem történt volna meg. :(((( segítenétek nekem egy kis megnyugvásban? ha valaki le szeretné írni,hogy veszítette el meghallgatom.amikor megtudtam a hírt összeestem elcsuklott a hangom és nem tudtam beszélni 2 napig.a szüleim a család tagok sok mindenben támogatnak..és a barátom is..de egy kis testvér elvesztését aki sosem kaphatok vissza nem tudja pótolni semmi és senki :(
nyugodj békében hugi(L):((((((((((((((((((((((((((((((((
ui: ha van testvérteket ne utáljátok ne szidjátok és ne verekedjetek egymással.minél több időt töltsetek együtt becsüljétek egymást . csak 1 életen keresztül lehet veled.
Július 11. Én volt egy éve hogy elveszítettem a 6 éves jugom... 16 éves vagyok.. még mindig fáj és alog tudom feldolgozni..2 éven keresztül szenvedett leukémiában
..
Őszinte részvétem.
Nekem van 2 kisöcsém, és bár néha kiabálok velük, és nagyon sokszor ideges vagyok rájuk, nem tudnám mi lenne velem, ha elveszíteném akármelyiküket is.
Mégegyszer, részvétem. És sajnos ez egy ideig még biztosan fájni is fog, ezt az érzést gyorsan elmúlasztani nem lehet. Még legalább ennyi idő a gyászolással fog elmúlni, de remélem a barátaid mindenben támogatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!