Mikor veszítettétek el a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
Milyen volt? Kivel csináltátok? Szerintetek kell hozzá a szerelem? Van, aki egyéjszakás kapcsolatban szexelt először?2011. aug. 19. 22:31
2/14 anonim válasza:
Hát konkrétan a szüzességemet egyedül veszítettem el, fogalmam sincs mikor. XD
Pasival először 23 évesen feküdtem le (megtettem volna már 14 évesen is, de nem úgy hozta az élet, vagy csak túl válogatós voltam ^^'). Jó volt, de nem voltam szerelmes belé, csupán tomboltak a hormonjaim. Azért egy rövidebb kapcsolat lett belőle...
27/N
3/14 A kérdező kommentje:
Azt lehet látni egy lányon, ha tombolnak a hormonjai?
2011. aug. 19. 23:23
4/14 anonim válasza:
Jó kérdés. :D Olyankor jobban tapadnak rám a pasik, szóval érzik... de hogy miből, azt tőlük kell megkérdezni. :) De ezek amúgy is ösztönös dolgok, jönnek maguktól. :)
5/14 A kérdező kommentje:
Van olyan viselkedés vagy nézés, amitől el tudsz olvadni?
2011. aug. 19. 23:46
6/14 anonim válasza:
20 evesen az elso szerelmemmel; nekem kellett hozza szerelem.
34/N
7/14 anonim válasza:
17 évesen egy észveszejtő pasival.
26/F
8/14 anonim válasza:
19 évesen, az első nagy szerelmemmel. Nekem is kellett hozzá a szerelem, és főleg az, hogy láttam a másik fél is szerelmes. Az előtte lévő rövid kapcsolataimból ez hiányzott, nem véletlenül vártam 19 éves koromig.
23N
9/14 anonim válasza:
Ja és azt elfelejtettem oda írni, hogy remek élmény volt. És egy percig sem fájt.
10/14 anonim válasza:
18voltam. egy éjszakás volt, edzőterembe jártam minden este és ő is, edzés után sokszor együtt szaunáztunk, elhívott randizni...és egyszer megtörtént. folytatódhatott volna a kapcsolat, de rájöttem, hogy kell a szerelem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!