Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mikor veszítettétek el a...

Mikor veszítettétek el a szüzességeteket?

Figyelt kérdés
Milyen volt? Kivel csináltátok? Szerintetek kell hozzá a szerelem? Van, aki egyéjszakás kapcsolatban szexelt először?
2011. aug. 19. 22:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, azt hiszem egyet gondolunk.

20/F vagyok, szűz, és igen, borzasztó. Talán nem is lennék már az, ha nem ezzel pörgetném az agyamat minden nap!

2011. aug. 22. 17:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Kedves 'Szüzek' :) nem javaslom az egy éjszakás, csakhogy elveszítsem-szexet, egy srácnak még esetleg oké, de egy lány nem hiszem, hogy élvezné, tapasztalat :)
2011. aug. 22. 19:25
 13/14 anonim válasza:

én 18 voltam, egyetemi gólyatábor... a fiú azóta is csoporttársam, persze egyéjszakás volt, de egyikünket sem zavarta a dolog, azóta sem :)

én már nagyon túl akartam esni rajta, nem élveztem különösebben az elsőt, de úgy gondolom, akkor sem lett volna jobb ha szerelmes vagyok...

azóta belevágtam életem első komoly kapcsolatába, nagyon szerelmes vagyok, és most tanultam meg, hogy mi is az a szex :) és egy pillanatra sem bántam meg, hogy az "első" úgy történt ahogy.

2011. aug. 22. 22:09
 14/14 anonim ***** válasza:

17 voltam, 3vig voltam együtt a palival, de kár volt ilyen sok időt elfecsérelnem rá

a legszebb éveimet adtam neki oda, és a testem is akkor volt a csúcson

bárkit megtudtam volna fogni magamnak

2011. nov. 12. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!