Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veszítettetek el terhességet...

Veszítettetek el terhességet a második trimeszterben, mi volt az oka?

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 13:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Aggódni akarsz? Szerintem ezzel ne foglalkozz!!! Annyi parás kismama van itt, csak 2-3 rossz élmény, és máris aggódás... Eleve több itt a problémás előzményekkel terhes nő, és ha leír valaki pár rossz élményt az fog a szemed előtt lebegni.... Van okod aggódni?
2011. jan. 31. 14:23
 2/11 A kérdező kommentje:
túl vagyok egy 22 hetes veszítésen,azóta született egy egészséges gyerekem,de mégsem tudtam teljesen feldolgozni
2011. jan. 31. 14:28
 3/11 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem mi történt ? mi volt az oka?

Nagyon sajnálom egyébként:(( elhiszem hogy nem tudsz tovább lépni, vagy csak nehezen!

És Gratula az egészséges babához!! Gondolom Ő segít benne!

2011. jan. 31. 14:52
 4/11 A kérdező kommentje:
Irjatok privit,nem akarom,hogy kismamák olvassák az ilyen történeteket.
2011. jan. 31. 14:54
 5/11 A kérdező kommentje:
Méhszáj gyengeség.Második terhesség volt,elsőnél nem voltak problémák.Fájdalom nélkül kitágultam ,nem volt már mit tenni.A harmadik terhességet már fekve hordtam ki.41 hétre be kellett indítani.Ez a sors iróniája.
2011. jan. 31. 14:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, nem bantani akartalak, de ha nem akarod h kismamak olvassak miert teszel fel itt ilyen kerdest? En 3. Trimeszteri vesztesegen vagyok tul, de mar megtanultam, itt ha kerdezik sem valaszolok... van akinek nem Jo ilyeneket olvasni. Elso voltam
2011. jan. 31. 15:22
 7/11 A kérdező kommentje:
Szerinted csak itt olvashatnak ilyeneket?Látod ezért nehéz túllépni rajta,mert mindig hallgatni kell vele.Elnézést,miután feltettem a kérdést,utána jutott eszembe,hogy privibe kérjem a válaszokat.
2011. jan. 31. 15:27
 8/11 anonim ***** válasza:
nagyon sajnálom :(( sok erőt és boldogságot kívánok Nektek!!!!!!!!!!
2011. jan. 31. 15:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Ne ertsd felre, engem aztan nem zavar, csak amikor ilyenre valaszolok kapok hideget meleget... Pedig ez ugyanolyan "tema" lehet mint egy PCO, vagy mikor valaki nem esik teherbe. Mindenkinek a sajat problemaja erthetoen a legnagyobb... Mint sorstarsad szoltam bele, en egyebkent tul leptem rajta, ez van, elunk es halunk.
2011. jan. 31. 16:05
 10/11 A kérdező kommentje:
A hosszú szoptatásra is kapsz hideget meleget.Mikor rátaláltam erre az oldalra,örültem,hogy olyan kérdéseket is fel lehet tenni,amit máshol nem kérdeznél.Nem tudom miért ez a sok kritika.
2011. jan. 31. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!