Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fájni fog? (Kérdésed túl...

Fájni fog? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Lehet rossz helyre írom,de nem tudtam hova írni.

Szóval holnap megyek kiszedetni a varrást a lábamból.(Kisebb operációm volt) Ez fog fájni? Hogy zajlik ez az egész?Hogyan csinálják? Kicsit félek :)

2011. aug. 10. 19:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Megnyugtatlak a varrat szedés nem fáj. :)

Tapasztalat! :)

2011. aug. 10. 20:01
 2/12 anonim ***** válasza:
Ne parázz, semmi extra! Kis csípés szerűt fogsz érezni, és ennyi. A varrat szedés nem fáj, nyugi!
2011. aug. 10. 20:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Nme fog fajni :) Nekem az arcombol szedtek ii :/
2011. aug. 10. 20:47
 4/12 anonim ***** válasza:

Nekem a lábujjamból szedtek ki varratot, a köröm mellett fel kellett vágni a bőrt, állandó körömgyulladás miatt. 3 kis varratom volt, kettőt kiszedtek simán, alig éreztem. A harmadik varrat, az nagyon fájt. Műtét után betadinnal áttörölték a lábujjamat, majd bekötötték. A dokim szedte le a kötést karácsony másnapján (25-én reggel) és a kötéssel együtt kiszakadt a varrat. Na ez, fájt, nem is kicsit. Sajnos a betadine ahogy száradt, odaragadt a varrat a kötéssel, még szerencse, hogy csak az egyik.

Egyébként nem fáj, ne aggódj! Egy kis kellemetlen érzés előfordulhat, de nem fog fájni.

16/L

2011. aug. 10. 20:52
 5/12 anonim ***** válasza:
14%
Nekem is volt varrat a lábamban. Amikor kiszedték, azt hittem, hogy meghalok. Inkább ne csináld. Az is lehet, hogy meghalsz.
2011. aug. 10. 22:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem is a lábamból mikor szedték ki a varratot, akkor egyáltalán nem fájt. Kicsit kellemetlen volt tényleg, de semmi különös, ne izgulj ! :)
2011. aug. 10. 23:03
 7/12 anonim ***** válasza:
Attól is függ, mennyire magas a fájdalomküszöböd. Nekem nem fájt mikor a lábamból vettek ki varratot.
2011. aug. 11. 06:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Inkább azt írnám, csak akkor fáj, ha extrém alacsony a fájdalom küszöböd.
2011. aug. 11. 06:58
 9/12 anonim ***** válasza:
egy baleset után nekem szedtek ki a lábamból és nem is volt kellemetlen, csak megvolt és mentem is haza
2011. aug. 11. 15:02
 10/12 anonim ***** válasza:

22:13 egy f*sz.

Nem fog fájni, max. egy kicsit, de túl fogod élni.:D

2011. aug. 11. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!