Elferdült a zenei ízlésem?
suli idő alatt folyton csak Fluor,Sp meg Gagát hallgattam és mióta nyár van rászoktam az Alvin és a mókusokra,kispál és a borzra meg Avril Lavingra (avilt régen is hallgattam) de nem fura hogy lány létem ilyeneket hallgatok?
13/L
Dehogy fura :D Amúgy, ha ez megnyugtat, mikor 13 voltam (lány vagyok), nekem is ezek volt a kedvenceim : Alvin, Avril, Sum41, Busted, Tankcsapda...
Amúgy semmilyen zenét nem FURA hallgatni... Ha épp Alvint van kedved hallgatni, hallgasd azt, ha meg SP-t, akkor azt (sokan írtó gáznak tartják, de sz*rni rájuk!)
Szerintem az, hogy milyen zenét hallgatsz, az teljesen független a nemtől.
Amúgy meg nem elferdült, hanem megjavult. :D
Nyílván változik a zenei ízlésed és még hányszor fog az életben! :)
Egyébként tényleg nem lehet zenei ízlés alapján ítélkezni, és azt sem lehet sokszor kitalálni, hogy egy adott személy milyen zenét hallgathat.
Én például mindenevő vagyok zenei téren. Nagyon szeretem a Kispál és a borzot, Avril Lavignet, a Simple Plan, a Sum41-et, az egyik nagy kedvencem a Hooligans, de nagyon szeretem Beyoncet, Shakirat, Leona Lewis, Lady Gagát, Keshat is, de Pitbullt és David Guettát is. Szóval ez is elég vegyes.
Egyébként elég sok lány szereti az ilyesmi zenéket, mint amiket te írtál:)
16/L
és pár hónapja hallgattam minden sz*rt tehát ilyen jason derulo enrique iglesias meg ilyenek most meg
alice cooper, mötley crue, joan jett, GUNS N ROSES <3, rolling stones, beatles, ACDC, kiss, black sabbath, red hot chili peppers...:D
hát inkább ezeket, mint amiket eddig hallgattál...
annak van elferdült zenei ízlése, aki fluort meg társait hallgat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!