Kamaszok, néztek animéket? Ha igen, miket?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire van elterjedve a kamaszok között az anime.
Én elég sokat nézek, de csak interneten, és komolyabb műveket. Elfen Lied, Lain és Hetalia (Na jó, ez első ránézésre nem túl komoly, csak ha az ember elemzi egy kicsit) Ti?
2011. aug. 8. 17:58
32/45 A kérdező kommentje:
De. Bocsi :D
2011. aug. 20. 15:31
33/45 anonim válasza:
Én nem. Az első válaszolónak meg igaza van.
34/45 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak: Trolkodj a jó........................
Egy normális kérdésre, normális választ várok, nem kell rögtön mindenben a negatívat látni. Ha nem nézel, egy nem válasz is elég.
2011. aug. 20. 17:51
35/45 anonim válasza:
Leírtam rendesen, hogy "nem", valamint közöltem, hogy az első válaszolónak igaza van, mivel tényleg.
36/45 anonim válasza:
Bleach,Naruto,Fairy Tail,Hellsing összes része,régen Yu-Gi-OH de ma már nem nézem.14F
37/45 anonim válasza:
jaj mostanában rákattantam az inuyasha-ra imádom :D
na meg ott van a yu-yu-hakusho és kaleido star
régen a pokemon meg yugioh
14/L
38/45 anonim válasza:
tényleg az egyik válaszoló írta,ezen gonbdolkodtam,h mi is lehet a címe a Vadmacska kommandót is néztem annó :D
39/45 anonim válasza:
én is nézek: D most az Ao no Exorcist a kedvencem, egyébként meg mindenféle témában nézek animéket: ) 14/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!