Kamaszok, néztek animéket? Ha igen, miket?
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire van elterjedve a kamaszok között az anime.
Én elég sokat nézek, de csak interneten, és komolyabb műveket. Elfen Lied, Lain és Hetalia (Na jó, ez első ránézésre nem túl komoly, csak ha az ember elemzi egy kicsit) Ti?
Kisebb koromban Yugio, Pokemon, Inuyasha, Yu-Yu Hakuso a szellemfiú vagy mi, meg ilyenek...
Aztán kinőttem belőlük, de úgy tavaly kapcsolgattam a tévét és megláttam a Nanát, azóta többször is végignéztem, és számomra elég meghatározó volt az a mese.
Szóval én csak a Nanát nézem.
14/L
Hmmmm ... első és örök kedvenc az InuYasha, bár mióta melózok nem volt kedvem megnézni a végét, így perpill csak a 144. rész környékén vagyok, de imádom. :) Az Elfen Liedet is szeretem már évek óta. Meg természetesen a Yu Yu Hakushot. Ezen nőttem fel, ez volt a második vagy harmadik anime, amit megismertem. Tavasszal, mikor nagyon unatkoztam szívesen néztem a YuGiOh-t. Jó volt kicsit nosztalgiázni, és aranyos is. :)
16/l
Nana,Kaleidostar(Sora NaiginoxD),Bleach,Naruto,őőőő több nem jut eszembe :D
13/L
én nagyon sok animét nézek,néztem meg úgy hogy csak néhányat írok:
szinkronosan :
Soul Eater
Death Note
Nana
Bleach
Blood+
Kilari(régebben)
felirattal:
jelenleg két kedvencem van-Fairy Tail
-Ao no Exorcist
-Eyeshield 21
Paradise kiss
Rozen maiden
Zero no Tsukaima
Durarara
Gosick
-Dantalian no shoka
K-on
(amelyiknél ilyen - van várok a feliratra :.( )
13/L
Nem érdekelnek a szuper erőkkel megáldott lézerlabdákat dobáló szuperhősök a tüsi hajukkal... A komoly drámai animéket szeretem, mint a Death Note és Elfen Lied...
És egyébként az animék egyáltalán nem gyerekesek. Egy csomó van, amit kifejezetten 18-25 éveseknek készítettek mint a Ghost In The Shell és hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!