Mit tegyek, hogy tetszek neki?
Nos,van egy fiú.
Aki nekem nagyon tetszik,de nem hiszem,hogy én bejövök neki. 13 éves lesz,én 12 vagyok.Gondolom ez nem annyira gond.
Eléggé érett vagyis azt hittem a fiúk később érnek,de ezt ő úgy látszik megcáfolta.
A lényeg,hogy van egy másik lány aki még nagyon fiatal,a fiúnál 3 évvel fiatalabb,tehát 9-10 éves.
De úgy néz ki,a fiúnak mégis az a lány tetszik pedig megkell mondjam nem egy szépség. És olyan nyávogó hangja van,hogy ha hozzám szól bántja a fülemet :D
Én és az a fiú nagyon rosszba vagyunk folyamatosan,azt a szót mondja ami egyenlő az utca sarokkal,ha így érthető.
viszont tegnap állítólag megcsókolta azt a lányt.
Nem hiszem,hogy tényleg igaz lenne,hisz csak 9 éves a lány...de mind1..
Lehet,hogy csak direkt cukkol,és közben én tetszek neki ?
Vagy ne reménykedjek ?
Én :
barna haj,barna szem,és középsúlyú vagyok,157 cm.
Fiú :
barna haj,barna szem, vékony és 165 lehet.
Másik lány :
Vörös haj,kék szem, középsúlyú és 140-145 cm lehet.
06:49-es vagyok:
Már megint jót derülök rajtad:D Testileg és szellemileg előrébb vagy nálam...ebből is látszik, hogy nem vagy kész te még rá, minden 12 éves érettebbnek gondolja magát. Hanyagold szegényt, nem bír téged, fogadd el.
13/L
érdekes eset... szerintem hallgass a szivedre vagy menj vissza a játszótérre
16/L
1. "a fiúk később érnek" Nem igazán. Ez azért terjedt el mert ezt tanították.. Ugyanis a lányok érnek előbb NEMILEG.
2. "A lényeg,hogy van egy másik lány aki még nagyon fiatal,a fiúnál 3 évvel fiatalabb,tehát 9-10 éves.
De úgy néz ki,a fiúnak mégis az a lány tetszik pedig megkell mondjam nem egy szépség." Emiatt nemhiszem hogy aggódnod kéne, egy 9 évesről van szó.
3. "Én és az a fiú nagyon rosszba vagyunk folyamatosan,azt a szót mondja ami egyenlő az utca sarokkal,ha így érthető." Hát aki ku.rvázik azzal már nem érdemes próbálkozni. A cukkolás még ilyen korban elmegy, sőt.. de nemhiszem hogy ez abba a kategóriába lenne. Milyen hangsúlyba mondja, komolyan vagy viccesen? (mondjuk ez nem érettségre vall ahogy korábban leírtad.)
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 08-09 06:49 13/L
:) Azért te sem vagy olyan nagylány 13 évesen.. 1 év van köztetek. Megértelek, de te ezzel nem segítettél sokat, csak nagyképűsködtél..
Utolsó hozzászoló :
Amolyan viccesen mondja,hogy lássa rajtam hogy idegesít.
Köszönöm,hogy végre valaki normálisan válaszolt.
Annak a 13 éves csajnak megüzenem aki írt,hogy fulladjon meg egy kanál vízben !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!