Mit tegyek, hogy tetszek neki?
Nos,van egy fiú.
Aki nekem nagyon tetszik,de nem hiszem,hogy én bejövök neki. 13 éves lesz,én 12 vagyok.Gondolom ez nem annyira gond.
Eléggé érett vagyis azt hittem a fiúk később érnek,de ezt ő úgy látszik megcáfolta.
A lényeg,hogy van egy másik lány aki még nagyon fiatal,a fiúnál 3 évvel fiatalabb,tehát 9-10 éves.
De úgy néz ki,a fiúnak mégis az a lány tetszik pedig megkell mondjam nem egy szépség. És olyan nyávogó hangja van,hogy ha hozzám szól bántja a fülemet :D
Én és az a fiú nagyon rosszba vagyunk folyamatosan,azt a szót mondja ami egyenlő az utca sarokkal,ha így érthető.
viszont tegnap állítólag megcsókolta azt a lányt.
Nem hiszem,hogy tényleg igaz lenne,hisz csak 9 éves a lány...de mind1..
Lehet,hogy csak direkt cukkol,és közben én tetszek neki ?
Vagy ne reménykedjek ?
Én :
barna haj,barna szem,és középsúlyú vagyok,157 cm.
Fiú :
barna haj,barna szem, vékony és 165 lehet.
Másik lány :
Vörös haj,kék szem, középsúlyú és 140-145 cm lehet.
Sziia.
Szerintem hagyd:S Láthatóan a fiú azt a másik lányt szereti. De ne aggódj te is meg fogod találni azt a fiút akivel kölcsönösen szeretitek egymást:)
En ugyanez vagyok mint te kulsore es nekem a volt padtarsam tetszik. (neve x) En most leszek 13 o 12. Nalunk az osztalyban van egy lany aki tetszik x-nek. Szerintem csak azert mert erettebbnek nez ki kulsore. Azt meseltek hogy egyszer azzal zsaroltak x-et hogy csak akkor kapja vissza a taskajat a megpuszilja azt a lanyt. Haaat elvileg megtette...
Szoval szerintem ha mar ott tart az a srac aki neked tetszik akkor bizony lehet telleg szereti. Bocs sztem inkabb hagyadd, majd lehet rajon hogy az a fruska egy hulye es veled lesz :)
Kisanyám! Sajnálom, de tényleg másnál próbálkozz, ennél a fiúnál nem éri meg. Találsz nála jobbat!
:-)))
Én halálra röhögtem magam:D Oké, van érett 13 éves fiú, de az egy szintén érett 12 vagy 13 éves lányt fog magának keresni, nem egy 9 éves vinnyogósat. És már bocs, de se a fiú, se nem te nem vagytok érettek. Ennyi idősen még nem lehet rendes kapcsolatban élni, ha érettek lennétek, tudnátok.
13/l
Nagyon jól tudom,hogy nem lehet ennyi idősen kapcsolatban élni.
Én nem állítom,hogy teljesen érett vagyok de valószínüleg szellemileg és testileg nálad,jóval előrébb vagyok értelmi szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!