Túl fiatal vagyok, hogy barátom legye? Na szóval 13 éves múltam é nem tudom eldönteni hogy túl fiatal vagyok-e még ahhoz hogy barátom legyen. Szerintetek?
Ha lelkileg ugy érzed , hogy készen állsz. : )
Akkor hajrá és sok szerencsét : D !
Én most 14 éves lány vagyok.. És másfél éves kapcsolatom van :$
Nagyon korai,kivéve ha kb egy év alatt teljesen el akarsz kurvulni ...
16L
Előző kommentelő!Neked is csak gratulàlni tudok,jobban mondva szegény szüleidnek.Hova fajul a vilàg?14 évesen másfél éves kapcsolata van.:-D
Am előző voltam.
23:08, neked is sok eszed van, anyád helyében eltörném a srác kezét... De gondolom, ők nem is tudnak erről... Te is az a kiégett kis kurv@ leszel 16 éves korodra...
Plusz: tényleg, naggggyonnn komoly kapcsolatod lehet kemény 12 évesen... Anyuciapuci pénzét könnyű szórni.
09:04, mi bajod van? Nem is ismered a lányt... Miért ne lehetne szerelmes egy 12 éves lány is? Én kicsit idősebb vagyok, de anyum tud a szerelmi ügyeimről, néha tanácsokat is ad, és megbízik bennem, tudja, hogy nem vagyok ribanc fajta. A viszonzott szeretet, szerelem a legcsodálatosabb dolog, kár lenne ezt megtagadni azért, mert fiatal valaki.
És persze tudom, hogy meddig mehetek el, max. csókig, de még az se volt meg.
Na és az óvodások? Azok is gyerekek. Ők is tudnak szerelmesek lenni... A húgom már nem óvodás, 5.-kes lesz, van úgymond "fiúbarátja", de ezek még gyerekszerelmek, amibe nem kell annyira beleélnie magát az embernek... 13-14 éves korban aztán jön az első nagy szerelem, ami nem is olyan igazi és érett, mint mondjuk egy 20 évesé, de már gyerekszerelemnek se mondható...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!