Megengednéd a 13 éves lányodnak a koldok piercinget?
Most erre mit mondjak, kedves utolsó? Rám 13 évesen azért volt büszke az anyukám, mert megnyertem a kerületi versmondó versenyt, és jutalomból egy 5 napos sporttábort kaptam, nem köldökékszert... változnak az idők, megöregedtem :(
20/L
Előttem írónak is csak gratulálni tudok.
EZ MAGYARORSZÁG...:/
Legalább 16 éves korában engedném meg a gyerekemnek, hogy ilyesmije legyen, de amúgy pedig elég értelmetlenség. Egy kis tetkó még belefér. A 14 éves lányom is előállt azzal az ötlettel, hogy tetkója legyen, de csupán csak egy végtelen jel (fektetett nyolcas) a csuklóján, de persze ő tisztában van azzal, hogy várnia kell, még felnő és megérik rá. Olyat tetováltasson, ami rá jellemző, és ne legyen nagy, és lehetőleg nem színes (utálom a színes tetkókat). Úgy gondolom, hogy a köldök piercing túlzás, egyenesen hülyeség. Felesleges, s bár ki lehet venni, de az fáj és 1 órahossza után összeforr. Nem is ismerek olyat, aki 13 éves gyerekeknek csinál ilyesmiket.
Lényeg: VÁRJ! És gondold át jobban ezt a dolgot, mert most jó, hogy így lelkesedsz, de pár év múlva is így gondolod majd?
Mi a f@$zom??
Piercinget nem, sem tetkót! 13 évesen???.. na neee te sem lehetsz ennyire idiót@! Talán amikor a 18-at betölti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!