Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tini lányok! Ti mennyit...

Tini lányok! Ti mennyit engednétek?

Figyelt kérdés
na szóval az a helyzet hogy benne vagyok egy kapcsolatban több hónapja. Én 13/l ő 15/f.. Elég komoly a dolog. De kíváncsi lennék rá hogy ti meddig mennétek el?? Mi a határ amit engedtek hogy a fiú tegyen veletek??
2011. aug. 3. 01:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
94%

13évesen még semmi, 14évesen kaptam az első csókot. :D

Most 18vagyok és 7hónapja egy nagyonboldog kapcsolatban :) és csak fél év után feküdtünk le egymással :D

Én 13évesen csóknál tovább nem mennék. Najó. Megpuszilhatja a nyakadat :D (megengedem, hahaha:D)

18L

2011. aug. 10. 02:40
 22/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat! :)

Utolsó :D háhá köszönöm :D

2011. aug. 10. 15:24
 23/28 anonim ***** válasza:
31%
A határ a csillagos ég.Szerintem.14/L
2011. nov. 18. 20:14
 24/28 anonim ***** válasza:
75%

Ez a hova fajul a világ dumát hagyjátok már..

Semmi olyat sem kérdezett,azt rögtön támadjátok.Szerintem max. smár.:DD

2011. nov. 26. 18:32
 25/28 anonim válasza:

max csók meg tipi-tapi, hidd el várhat még a szex és nemis biztos hogy ő is kész lenne rá, és ez az egy élmény meghatározhatja áz összes kapcsolatod is szerintem 17 allat ne, a fölött is csak akkor ha már legalább fél vagy egy éve jártok. Énis imádom a batátomat de a fentieknél többet nem engedek meg neki, elis fogadta és ígyis imád (másfél éve járunk)

Sok sikert nektek, és lassan de biztosan....

14/L

2011. nov. 27. 18:23
 26/28 anonim válasza:

Én eleinte csak kézfogást engednék, aztán, ha már tényleg sokat voltunk együtt és szeretjük egymást, csók. Talán egy kis nyak puszi és tapi belefér, de az csak ha már egy ideje együtt vagyunk.

A,úgy véleményem szerint a kérdés teljesen oké, sőt, jó is.

Amúgy hajrá nektek ;)

13 / L

2012. ápr. 10. 11:01
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Lányok, jó tanács egy fiútól. Ha már Ti is akarjátok a szexet, az első pár alkalommal húzzátok kicsit a fiú agyát, és mondjatok nemet! Figyeljétek meg, hogy reagál. Ha megsértődik, esetleg rosszat mond rátok, biztosak lehettek benne, hogy csak a testeteket, puncitokat akarja. Ha megértően viselkedik, akkor szeret Benneteket!
2012. ápr. 10. 11:06
 28/28 anonim válasza:
Eleve rossz hozzáállás hogy mennyit engednének...a hideg kiráz mikor nők a szexet amolyan kegyként fogják fel...arany bogaram a szex a nőnek legalább olyan jó mint a férfinak (normális esetben) tehát ilyesmiről beszélni, hogy engedtem neki, meg hagytam magam neki stb. szerintem megalázó. Kérdésre válaszolva én ha fiatal tini lány lennék és nagyon szeretném a pasimat (meg ő is engem) akkor max a manuális szexig (kézimunkáig) mennék el.
2013. máj. 4. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!