Még tényleg túl fiatal vagyok?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok! Május végén leszek 15!
Hétvégén discoba akarok menni. Anya nem akar elengedni, mert még túl fiatal vagyok! -.-\' De amúgy már sokszor voltam ott, meg más bulikban is, és mindig felhozza ezt, de végül mégis elenged. Annyira idegesít már! Tudja, hogy nem cigizek,nem iszom. Tudja, hogy normális vagyok, és azt is tudja, hogy tudok vigyázni magamra! Akkor meg?
2009. ápr. 8. 18:54
21/23 anonim válasza:
Te jó ég,mennyi Q-rva van ezen a fórumon
tanulj inkább, a buli ráér
22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nekem összeegyeztethető a tanulás és a szórakozás!
2009. ápr. 19. 14:30
23/23 anonim válasza:
Marha nagy Q-va ám attól, ha néha elmegy szórakozni, nem mondom. Neked aztán igen beton egy fejed lehet kedves utolsó válaszoló (a kérdező előtt), ha éjt nappallá téve kellett tanulnod egy középiskolában, és még bulizni se volt időd. Azért nem akkora nagy történet még egy erősebb gimnázium se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!