Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért akarja rámtukmálni a...

Miért akarja rámtukmálni a pasikat? 16/L.

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok... Sosem volt jo kapcsolatom a fiukkal, le is nézem őket rendesen... Mégis van 1 srác, 2és fél éve tetszik (sztem ez már szerelem...). Anyám folyton azt akarja pasizzak be, de én nem akarok senkivel se járni. Csak 1 barátom volt, kb 1 éve. Elég is volt, nekem nem kell több!!! Ugy érzem, erölteti... Mitha ettöl függene neki minden.. Ha mondom hogy pl. ezt és ezt a ruhát akarom meg/felvenni, akkor folyton, hogy "juuuj ez tetszik ám a pasiknak" ha meg vmi másféle dologrol van szo akkor "mit fognak ehhez szolni a pasik?". Nem értem. Miért csinálja ezt? Csak nekem ilyen az anyám? :S Ha valaki tud valami, irjon. Hülyeségeket ne irjatok, kapok eleget. Köszi.
2009. ápr. 7. 19:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
utolso válaszolo: próbáltam. nem megy.
2009. ápr. 16. 15:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem örülj neki,hogy a te anyukád egyáltalán él még és ráadásul ilyen jó fej is,hogy azt akarja,hogy pasizz.

16/L

2011. jan. 9. 00:07
 13/13 A kérdező kommentje:

Nem örülök neki, mivel nem nagyon vonzódok a pasikhoz. Azt hiszem. :/

17L

2011. jan. 9. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!