Miért akarja rámtukmálni a pasikat? 16/L.
Szia.
Nem tudom, hogy egyébként milyen viszonyban vagy anyukáddal, szoktatok-e csak úgy beszélgetni mindenféléről... stb. Talán egy-két próbát megérne, hogy tisztázd vele ezt a dolgot. Mikor épp látod hogy nem tiszta ideg, és van egy kis ideje, és senki nem fog zavarni titeket, akkor sztem nyugodtan megkérheted, hogy üljetek le dumálni.
És akkor elmondhatnád neki, hogy téged zavar a hozzáállása, mert te másképp látsz sok dolgot, és megkérhetnéd, hogy ne erőltesse a témát.
Ha nem letámadod, hanem csak nyugisan elmondod hogy mi a gondod, biztosan meg fogja érteni.
én pl örültem volna ,ha az anyámat bármilyen szinten érdekelte volna a életem azon kívül, hogy jó jegyeket hozzak haza és úgy általában ne legyen rám panasz - akkor voltam jó kislány, ha észre se kellet venni, nemhogy még törődjön velem/velünk az öcsémmel.
Ezért aztán próbáld meg hogy ne csak a rosszat lásd meg anyukádban, lehet hogy te piszkálásnak veszed, közben meg ő éppen azon agyal, hogy nehogy úgy érezd, nem törődik veled...
Ha van rá lehetőséged, beszéld meg vele, tisztázzátok a dolgot, mielőtt elmérgesedik a helyzet.
sok sikert :)
Szia!
Milyen a kapcsolatod anyukáddal?
Mindenesetre szerintem ülj le vele beszélgetni(lehetőőleg amikor jó kedve van.) és mondd el Neki,hogy te jól érzed magad így és jelenleg nem akarsz pasit!Szerintem meg fogja érteni,és kérdd meg,hogy ne az legyen a téma állandóan.Cserébe Te meg ígérd meg Neki,hogy ha lesz vki elmondod Neki!:)
Egyébként én anyum nem ilyen,igaz én 14/L vagyok.Nekem egy fiú volt aki tetszett és hát kicsit megőrültem,volt egy olyan átlátszó cd-m(nem tudom mi a neve,ilyen dísz-szerű vmi.) és tele írkáltam ilyenekkel:"I love you!"..."a fiú neve."..."Szeretlek!" ...(LLL) stb. Hát ugye anyum meglátta és rákérdezett,de nem örült neki.:S
Azóta meg én sem akarok senkit!Jól elvagyok a bnőimmel:D
Sok sikert!
Sok kérdés érkezett, hogy milyen a viszonyunk... Nos, ő azt képzeli, én a barátnője vagyok.. Engem ez zavar. Nekem ő az anyám, nem skarom, hogy a barátnőm legyen. Én ugy érzem, nekem még semmi szükségem férfiakra, csak a baj van velük ugyis.
Szoktunk-e csak ugy beszélgetni? Hát mindig felhoz valami idiota témát... Szex, pasik... Ilyenek.
50 évesen diszkoba jár, van pasija (elváltak a szüleim), igazábol szerintem olyan 20-nak képzeli magát. Lehet, hogy én vagyok a maradi, de inkább szarná le a "magánéletem" !!
Szóltam neki nem 1x hogy már teljesen idegbajos vagyok a dumájátol de nem sikerült megértenie, hogy mi a bajom, szerinte "egyszer el kell kezdened, mindenhol vannak pasik."
Nyáron mentem barátnőmmel, unokatesómmal és apukámmal Balcsira, és akkor is "jujj végre bepasizhatsz"... Mondtam, nem pasizni megyek, hanem a családdal nyaralni,mire ő: "tök mindegy, ott ugyis sok pasi lesz."
Ezek szerint tényleg én vagyok a maradi, vagy csak ő nem tudja felfogni, hogy ez engem abszolut nem érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!