Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért akarja rámtukmálni a...

Miért akarja rámtukmálni a pasikat? 16/L.

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok... Sosem volt jo kapcsolatom a fiukkal, le is nézem őket rendesen... Mégis van 1 srác, 2és fél éve tetszik (sztem ez már szerelem...). Anyám folyton azt akarja pasizzak be, de én nem akarok senkivel se járni. Csak 1 barátom volt, kb 1 éve. Elég is volt, nekem nem kell több!!! Ugy érzem, erölteti... Mitha ettöl függene neki minden.. Ha mondom hogy pl. ezt és ezt a ruhát akarom meg/felvenni, akkor folyton, hogy "juuuj ez tetszik ám a pasiknak" ha meg vmi másféle dologrol van szo akkor "mit fognak ehhez szolni a pasik?". Nem értem. Miért csinálja ezt? Csak nekem ilyen az anyám? :S Ha valaki tud valami, irjon. Hülyeségeket ne irjatok, kapok eleget. Köszi.
2009. ápr. 7. 19:28
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Amugy nem aza tipikus agyonszolizott hidrogénp*csa 16 éves vagyok.. Általába fekete ruhában, tornacipőben, acélbetétesben járok (mégsem mondom magam rockernek...), málhával járok iskolába. Fekete hajam meg ajakpiercingem van. Ritkán sminkelem magam... csak alapozot/pudert használok.
2009. ápr. 7. 19:31
 2/13 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem a kinézeted miatt be van tojva, hogy leszbi leszel. Beszéljétek meg!
2009. ápr. 7. 19:42
 3/13 anonim ***** válasza:

Szia.

Nem tudom, hogy egyébként milyen viszonyban vagy anyukáddal, szoktatok-e csak úgy beszélgetni mindenféléről... stb. Talán egy-két próbát megérne, hogy tisztázd vele ezt a dolgot. Mikor épp látod hogy nem tiszta ideg, és van egy kis ideje, és senki nem fog zavarni titeket, akkor sztem nyugodtan megkérheted, hogy üljetek le dumálni.

És akkor elmondhatnád neki, hogy téged zavar a hozzáállása, mert te másképp látsz sok dolgot, és megkérhetnéd, hogy ne erőltesse a témát.

Ha nem letámadod, hanem csak nyugisan elmondod hogy mi a gondod, biztosan meg fogja érteni.

én pl örültem volna ,ha az anyámat bármilyen szinten érdekelte volna a életem azon kívül, hogy jó jegyeket hozzak haza és úgy általában ne legyen rám panasz - akkor voltam jó kislány, ha észre se kellet venni, nemhogy még törődjön velem/velünk az öcsémmel.

Ezért aztán próbáld meg hogy ne csak a rosszat lásd meg anyukádban, lehet hogy te piszkálásnak veszed, közben meg ő éppen azon agyal, hogy nehogy úgy érezd, nem törődik veled...

Ha van rá lehetőséged, beszéld meg vele, tisztázzátok a dolgot, mielőtt elmérgesedik a helyzet.

sok sikert :)

2009. ápr. 7. 21:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Wlhiszem,hogy néha már idegeistő lehet,de anyud cska jót akar,és hidd el ,sokakat kifejezetten tiltanak ilyen korban a fiuktól,örülj neki,hogy anyukád nincs befásulva,szeretné,hogy ismerkedj,fiúzz.. ez annak a jele,hogy ő nem felejtette el,milyen jó is fiatalnak,gondtalannak,kötetlennek lenni. Szerintem mondd meg neki,hogy most nem akarsz magad mellé snekit,de ha lesz jelentkező szólj neki,hagy örüljön veled együtt.:)
2009. ápr. 7. 22:48
 5/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Milyen a kapcsolatod anyukáddal?

Mindenesetre szerintem ülj le vele beszélgetni(lehetőőleg amikor jó kedve van.) és mondd el Neki,hogy te jól érzed magad így és jelenleg nem akarsz pasit!Szerintem meg fogja érteni,és kérdd meg,hogy ne az legyen a téma állandóan.Cserébe Te meg ígérd meg Neki,hogy ha lesz vki elmondod Neki!:)

Egyébként én anyum nem ilyen,igaz én 14/L vagyok.Nekem egy fiú volt aki tetszett és hát kicsit megőrültem,volt egy olyan átlátszó cd-m(nem tudom mi a neve,ilyen dísz-szerű vmi.) és tele írkáltam ilyenekkel:"I love you!"..."a fiú neve."..."Szeretlek!" ...(LLL) stb. Hát ugye anyum meglátta és rákérdezett,de nem örült neki.:S

Azóta meg én sem akarok senkit!Jól elvagyok a bnőimmel:D

Sok sikert!

2009. ápr. 8. 12:51
 6/13 A kérdező kommentje:

Sok kérdés érkezett, hogy milyen a viszonyunk... Nos, ő azt képzeli, én a barátnője vagyok.. Engem ez zavar. Nekem ő az anyám, nem skarom, hogy a barátnőm legyen. Én ugy érzem, nekem még semmi szükségem férfiakra, csak a baj van velük ugyis.

Szoktunk-e csak ugy beszélgetni? Hát mindig felhoz valami idiota témát... Szex, pasik... Ilyenek.

50 évesen diszkoba jár, van pasija (elváltak a szüleim), igazábol szerintem olyan 20-nak képzeli magát. Lehet, hogy én vagyok a maradi, de inkább szarná le a "magánéletem" !!

Szóltam neki nem 1x hogy már teljesen idegbajos vagyok a dumájátol de nem sikerült megértenie, hogy mi a bajom, szerinte "egyszer el kell kezdened, mindenhol vannak pasik."

Nyáron mentem barátnőmmel, unokatesómmal és apukámmal Balcsira, és akkor is "jujj végre bepasizhatsz"... Mondtam, nem pasizni megyek, hanem a családdal nyaralni,mire ő: "tök mindegy, ott ugyis sok pasi lesz."

Ezek szerint tényleg én vagyok a maradi, vagy csak ő nem tudja felfogni, hogy ez engem abszolut nem érdekel?

2009. ápr. 8. 13:17
 7/13 anonim ***** válasza:
lehet hogy ha fiuval járnál akkor lenne ö nyugodt mert lenne ki vígyázzonrád!
2009. ápr. 8. 20:42
 8/13 anonim ***** válasza:
37%
szerintem anyukád próbál arra célozgatni, hoyg öltözködj, viselkedj nőiesebben. fél attól, hogy esetleg nem a fiúkat szereted...
2009. ápr. 10. 14:49
 9/13 A kérdező kommentje:
akik arra céloznak hogy anyám szerint leszbikus vagyok: tudja, hogy 2és fél éve szerelmes vagyok 1 srácba... de arra is csakazt mondja, hogy "jo lenne ha összejönnétek, mert meg kell ismernek a férfi testét..."
2009. ápr. 11. 19:52
 10/13 anonim válasza:
Hat az en anyam nem kerdezgeti folyon egyalltalan a pasikat hacsak felnem hozok valamit akkor kivancsian figyeli a mondanivalomat es en elismeselem neki amit szeretnek de nem kapok tole agybajt o nemolyan!!!hat szerintem tudazsd vele h teged mi erdekel h majd ha osszejon azzal a pasival akkor majd meselsz neki de addig ne faggasson ne beszeljen fojton a pasikrol mert te eszt nem szereted!!!
2009. ápr. 15. 04:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!