Mit fog szólni anya, ha meglátja?
Van egy srác, akit a neten keresztül ismerek, és majdnem minden nap beszélünk msn-en.Szóval küldött magáról néhány képet még régebben, és azok el vannak mentve egy mappába a közös gépen, amit bárki megláthat. Apa nem ért ezekhez a dolgokhoz, de anya néha elkezd nézelődni.
Mit fog gondolni ha meglát egy idegen pasiról képeket?
Természetesen ruhás képet, tehát nem meztelen, de akkor is.
Anyukák! Ti mit szólnátok/tennétek egy ilyen esetben?
Én 14/L. A srác 19/f.
Nekem is neten keresztül van egy ismerősöm, bár vele papíron levelezünk. Anyukámnak megemlítettem, mert amikor levelet kaptam tőle ő hozta be, aztán kifaggatott. Én meg megmondtam, hogy van róla neten képem róla, utána meg azonnal odajön, aztán (na, mutasd azt a srácot". Hát, nem úgy láttam, mintha nagyon szimpi lett volna neki... azóta a legváratlanabbkor tud kérdéseket beszúrni, de szerintem csak érdekli, nem gyanakvásból. Mindig válaszolok, apukám meg mindig a "nem túl idős hozzád egy kicsit" dumával jön, amit inkább észre sem veszek. Tök jóban vagyunk a sráccal (Svédországban él, de kínai származású).
13 éves lány, és szintén 19 éves fiú.
minek tartod meg a kepeket?
sztem torold le a geprol,es rakd ra a telodra ott csak nem kutakodik senki!14l :D
Köszi a válaszokat, lehet, amellett döntök, hogy rakok a mappába másokról is képeket. :)
A képet törlését illetően csak annyit, hogy nem szeretném őket törölni, jó érzés néha rápillantani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!