Hogyan lehet rá venni egy 19 éves fiút hogy legyen egy kicsit figyelmesebb, igényesebb maga és környezete körül?
Ez az én vélemény ! te ha nem igy gondolod oké szal...
ha meg kezdi a kaját akor had hagy öö egyemeg mind de ha valamit elölhagy kédmeg ha nem csin akk dobki a szemétbe ne mosst rá na takrits rá se semit
Szia!
Megmondom őszintén,az én öcsikém ugyanigy viselkedik,mint a te fiad...
Nem olvastam végig az összes kommentet,és bár én már nem lakom a szüleimmel jóidelye,nekem édesanyám mindig azt mondja,hogy ő a két szép szememért nem fog eltartani....
Ez az 1ik. Válemányem szerint,ha nem keres,vagy nem talál munkát,akk segits neki te is.Mindenképpen én is a beszélgetések hive vagyok,mondogasd neki,vagy szerintem célravezetőbb lenne,ha főznél neki valamit,amit nagyon szeret,és csak ti 2en legyetek otthon,és mondd el neki,h azért vagytok csak 2en otthon,mert te szeretnéd ezeket a problémákat komolyan,és normális körülmények között megbeszélni,(pont azért,h ne mindennapi b.szogatást kapja/ v.annak érezze.)és szerintem ha erre a beszélgetésre tényleg összeszeded a gondolataidat,és őszintén(még akár sirhatsz is neki) elmondod,h te igy nem tudsz tovább élni,biztos,h el fog rajta gondolkodni....,vagy ami még hatásos lehet,ha valaki kivülálló beszél vele,esetleg az ő családján belül még példákat is mesélhet(ez lehet kitalált is) és megkérdeni a véleményét,ha mondjuk az ő fia csinálná ezt,neki hogy esne?? te gürizel egész nap,ő meg nem becsüli meg,nem pakol maga után semmiT? igen is ki kellen szabni rá feladatokat,segitsen ő is a házimunkában...lehetne övé a teregetés pl....
remélem segitettem,én ezt tenném,ha ilyen helyzetbe kerülnék....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!