Hany evesen bujt ki a bolcsessegfogatok?
Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 13:05
1/18 anonim válasza:
20 évesen jött ki mint a 4 egy év alatt. Nekem piszkosul fájt, alig bírtam enni. S mióta kint vannak, azóta nyomják előre az egész fogsorom, ezért ki kellene húzni őket, de arra meg nem tudom rászánni magam.
Anyukámnak, bátyámnak soha nem jött ki. Szerencsések.
2/18 anonim válasza:
39 éves vagyok, és kb. 20 éves koromban jött ki egy. De minek? Csak baj van vele, nagyon erős, nagyon a szélén van, gyakran összeharapom vele a szám belsejét, és napokig fáj. Dokim ki akarja szedni, de félek tőle :(((
3/18 anonim válasza:
20 és fél (:D) vagyok, de még nem jött ki, és semmi jelét nem mutatja, hogy ki akarna jönni.
4/18 anonim válasza:
nekem eddig 3 gyulladt be az íny alatt, azokat kiműtötték a 20-as éveimben, most 1 van még bent, semmi nem nőtt ki belőle, időnként érzem, hogy növekedne, de még nem gyulladt be, amíg így marad, addig a fog is marad a számban.
5/18 anonim válasza:
nekem 18 éves koromban kezdett el kijönni mind a négy, hol rákezdni, akkor piszosul fáj, hol abbamarad hónapokig. most vagyok 21, az alsók már teljesen kibújtak, a felsőktől még időről időre szenvedek pár hetet.
6/18 A kérdező kommentje:
nekem azt hiszem most akarnak buni mert megdagadt mindketoldalt lent a foginyem es erzem hogy nyomja valami
pedig csak 15 vagyok
2011. júl. 28. 13:33
7/18 anonim válasza:
17 vagyok, most bújt ki az egyik felső, és eléggé fáj
8/18 anonim válasza:
Több évig is eltarthat mire kibújnak, úgyhogy lehet hogy most kezd el kijönni, aztán ki tudja mikorra lesz belőle fog... :)
9/18 anonim válasza:
24 múltam, és épp múlt héten beszéltük a barátnőimmel, hogy nekem ki sem jött. De a 3 barátnőm közül így jött:
1. 20 évesen
2. 18 évesen
3. 20 éves kora óta jön, ő is 24 éves. Néha megindul, aztán megáll. Sokszor szenved vele szegény.
10/18 anonim válasza:
Én most 20 vagyok, és azt hiszem az egyik most kezd jönni, de nagyon rossz, nagyon fáj. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!