Kamaszok, mi az a házimunka, amit nagyon utáltok elvégezni? És mi az, amit szívesen megtesztek otthon kérés nélkül is?
kérés nélkül főzök, sütök, amúgy ablakmosással ki vagyok békülve, porszívózni ha nagyon muszály, szemetet meg soha nem viszem le mer vágja a kezem, meg undorító
szerencsére mosogatnom nem kell, mer ott a gépxD
14/f
Mosogatni és porszívózni meg a kertben tevékenykedni utálok.
Szeretek főzni, sütni, felmosni, felseperni, ablakotpucolni.
Mosogatni utálok.
Kérés nélkül nem csinálok semmit, csak sütök-főzök, de ez nem igazán házi munka.
A házi munkák közül talán még a porszívózást bírom legjobban.
14/L
Eddig porszívózni utáltam, de most már azzal sincs különösebb bajom. Nagyon szeretek felmosni, virágot locsolni (bent), kertészkedni, főzni ha anyukámnak épp nincs ideje. Magamtól nem nagyon takarítok, de szoktam itt-ott pakolgatni.
14L
én mosogatni törölgetni utálok és amit megcsinálok kérés nélkül az a tükrök letakarítása és a fürdö kitakarítása
16L
Én mindent gyűlöltem mert anya rendmániás volt és maximalista, szóval általában semmi se volt elég jó, hiába volt már steril szinte.
Ettől függetlenül mindent megcsináltam mert nem volt más választásom....
20L
Hát én kérés nélkül semmit se csinálok. Amit kifejezetten utálok az az ágyazás meg a mosogatás. Sepregetni meg virágot locsolni szeretek.
L/15
Elvégzi magától az ember, legyen nevelt, vagy neveletlen. én például nem kaptam rendes nevelést, lehet ez jobb is volt, és így állok hozzá önállóan magamnak a munkához, amivel rendezem a környezetemet.
Annyi, h a kamasz kölyöknek ha mondanak vmi, a fordított pszichológia miatt ellentétesen áll a dologhoz, magyarul, ha megkérjük, h csinálja meg, azért se fogja. Meg hát lehet együtt is takarítani, azzal az érvvel, h segítünk neki. Ilyenkor vagy vállalja magától, vagy örömmel fogadja a segítséget. (Segítségnek hiszi az Ön tettét, közben pedig Ő segít Önnek! ;)
Törölgetni és port törölni utálok(mert azt minek alapon...:D)
Vasalni, felmosni és tükröt pucolni szeretek.
14L
Meg sütnii-főzni is kivéve, ha anya mindig beleszól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!