Mikor szoktatok nyári szünetben általában felkelni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 11:31
21/38 anonim válasza:
Hát én ..... :$ 12-1-2 között kelek :). Tudom átalszom az egész napom de utána jön az esti éjszakázás akár 5-ig !
22/38 anonim válasza:
fél 12 körül. De most már szoktatom magam vissza az iskola idei keléshez, vagyis fél 7re beállítom az ébresztőt egy kicsit fent vagyok majd vissza alszom :)
24/38 anonim válasza:
Mostanában fél 1 körül. :) De előző hónapban fél 3 előtt ki sem keltem az ágyból. :D Kicsit felcserélődnek a napok de minden évben ez van....
25/38 anonim válasza:
Általában felébredek a napsütésre fél 8-kor, utána lehúzom a redőnyt és alszom tovább fél 10-ig kb. De volt már olyan, hogy délbe ettem, s azután is visszafeküdtem háromig. :D
27/38 anonim válasza:
ált. 8kor felkelek(5-10percre),ahogyan anyu takarít,de vissza alszok,és 10-11 között kelek fel^^:D
28/38 Szisza31 válasza:
Nekem nyáron a délután 2 a minimum :D
De ma rekordot döntöttem a délután fél 4-es kelésemmel :D
16/L
29/38 anonim válasza:
Régebben már 8-kor fentvoltam, de a sok barátnőmnél alvás teljesen átforgatott:D Mostmár a minimum alvásidőm, hogy napközben ne legyek hulla, olyan 10-11, és maximum fél 1
30/38 anonim válasza:
11 fele fekszem le,és 10 óra után kelek.Plusz fél óra minimum amíg fetrengek kicsit,így általában kimászni 12 óra fele szoktam a szobámból.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!