Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez félreérthető külső szemmel?

Ez félreérthető külső szemmel?

Figyelt kérdés

Lassan két hete ismerek egy fiút, nagyon jó barátok lettünk, találkoztunk is már. Becézgetjük egymást, "dráága" "édes" "szivi" ...

Mióta találkoztunk, azóta nagyon hiányzik nekem és én is neki, s ezt egymás tudtára is adjuk (még azt is, hogy hiányzik a hangja / hangom ). De mikor barátnőimnek beszélek erről, azt hiszik, hogy járunk meg szerelmesek vagyunk. Pedig hát egyáltalán nem.

2011. júl. 23. 09:39
1 2
 11/18 lorus ***** válasza:
100%
Nekem is van nagyon jó fiú haverom. De nem járunk. Viszont tök jól lehet vele beszélgetni komoly dolgokról és viccelődni is. Olyan minta a bátyám lenne és ő is mondta, hogy olyan mint ha a húga lennék. Úgyis csak lány tesóim vannak.
2011. júl. 26. 10:04
 12/18 lorus ***** válasza:
100%
Előző vagyok 16/L.
2011. júl. 26. 10:05
 13/18 anonim ***** válasza:

Nekem is van olyan haverom akit nagyon szeretek (de nem úgy). Mikor sokáig nem láttam a nyakába ugrottam. A párom furcsán nézett de ő is tudja, hogy csak haverok vagyunk.

18/L

2011. júl. 26. 11:10
 14/18 anonim ***** válasza:
nekem is az jön le h szeretitek egymást, mondjuk inkább csak olyan flörtre hasonlit, vagyis voltaképpen az.. aztán kitudja mi lesz még késöbb
2011. júl. 30. 23:39
 15/18 A kérdező kommentje:
oké.. összejöttünk, ennyi. :"D <3
2011. júl. 31. 15:17
 16/18 anonim válasza:
az. nekem is van legjobb barátom, de azért ennyire nem vagyunk egymásra kattanva.18/L
2011. aug. 11. 16:34
 17/18 anonim ***** válasza:
én mindenkit cicázok vagy bébizek kb :D tök mindegy ki, meg h fiú vagy lány.
2014. febr. 8. 18:57
 18/18 anonim ***** válasza:
van egy olyan osztálytársam aki mindenkit macizik. de fiú egyébként :D mondjuk kicsit b*zis. hát kitudja :D
2014. febr. 25. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!