Kamaszok, ti facebookon/msn-en (írásban) vagy élőben, szóban szerettek jobban beszélni pl. a haverjaitokkal?
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 15:52
11/20 anonim válasza:
elsővel teljesen egyet értek :D
12/20 anonim válasza:
hát webkamerában tökre nem ugyanaz, mint élően. Nem vagyok lusta lemenni a városba beszélgetni velük, fagyizni, sétálni, vásárolni. Élőben sokkal jobb!!!
13/20 anonim válasza:
Élőben ezerszer jobb... Most nem azért, de pl. ha élőben vagytok, simán lehet röhögőgörcsöt kapni, gépen meg max. mosolyogsz egyet, és még az emlék sem marad meg.
14/20 anonim válasza:
Hö szerintem partner függő. Nekem volt már úgy, hogy beszélgettem valakivel és röhögőgörcsöt kaptam, és sírtam már a nevetéstől. :D
Amúgy én is élőben szeretek jobban. :)
16/20 anonim válasza:
Élőben, ott gyorsabban tudok dumálni, és akkor csak úgy jönnek az oltások, semmi gondolkodással... Amúgy tökmindegy, már az is jó, hogy haverokkal beszélek. :D
18/20 anonim válasza:
Legjobban az élőbeszédet preferálom, de ha nem jön össze, akkor neten át, hangban (TeamSpeak :) ).
Ha a hang nem működik, akkor Empathyzunk.
20/20 anonim válasza:
Én a posta galambot preferálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!