Szülők! Meg engednétek a lányotoknak, hogy? (Lent)
A 14 éves lányotoknak megengednétek, hogy találkozzon egy 19 éves fiúval?(Amiből lehet, hogy kapcsolat lesz)
Ha igen akkor hogyan?Már mint akarnátok előtte találkozni a fiúval?
Köszönöm előre is:)
Én írtam az ebédeset.
Én simán elhívnám ha a lányomnak is tetszene az ötlet, szerintem próbálj meg beszélni a szüleiddel és először a "lájtosabb" találkozási módszereket ejtsd neki :-)
Én hasonló helyzetben voltam mint Te. Háromszor találkoztam az én 19 éves fiúmmal a szüleim tudta nélkül.Harmadik találkozón megöleltük egymást szóval akkor még csók meg ilyenek nem voltak.Utána anyukámnak szépen beadagoltam a szituációt,hogy van egy nagyon szimpatikus 19 éves fiú,akivel elég komolyan gondoljuk a dolgokat. Anyukám azt mondta mutassam benekik,majd ő beszél apával,mert ő tipikus lányos apuka,szóval nehezen viseli az ilyen dolgokat. :D Ebédre meghívtuk és ott a szüleimmel szépen elbeszélgetett.Annyira büszke voltam rá komolyan :D Elmondta nekik,hogy nagyon szeret,és szeretne jobban megismerni ha beleegyeznek.Szeretne elvinni kirándulni,moziba,strandolni ahova csak elenegdnek vele. Anyukámat hamar az ujja köré csavarta,nagyon megkedvelte,és kis idő után apukám is elfogadta,főleg amikor odament hozzá segíteni autót szerelni,na az megint nagyon jó volt :D Onnantól már apu is jobban állt a dologhoz. Szóval az én szüleim belementek a dologba,pedig Apukám nagyon félt mindentől,én vagyok az ő egyetlen pici lánykája:D :)) Sok szerencsét! :)
14L
szerintem mondd azt anyudéknak, hogy a barátaiddal találkozol, és randizz a sráccal. ha tényleg összejöttök és lesz belőle valami, csak akkor mutasd be anyudéknak, mert különben : 1, elijesztheted a fiút, 2, ha nem jön össze akkor tök fölöslegesen erőlködtél anyudék meggyőzésében.
14/L
14 évesen csak úgy engedném, hogy nálunk találkozzanak. Mondjuk hívja el egy ebédre, vacsorára, hogy megismerhessék a szülők, tudják, kiről is van szó. Ha látnám, hogy a srác normális, nem iszik, nem narkózik, nem sunyi, akkor áldásomat adnám a komoly kapcsolatra is.
27/L
Úristen..Ez nagyon aranyos!:)))
De jó, hogy így rád talált a szerelem!:D
Én nem jártam ilyen nagy sikerrel..
Ott tartok, hogy félek minden pasitól..majdnem megerőszakoltak, eddig csak kihasználtak..
És ráadásul reménytelenül szerelmes vagyok az volt barátomba:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!