Szülők/tinédzserek! Mennyi és milyen jellegű házimunkát végeznek otthon a gyerekeitek/végeztek ti magatok (fiatalok)?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy a 14-18 éves korosztály (az én korosztályom) otthon mennyit segít be, hogy lettek nevelve. Sok műkörmös csajszi otthon egy papírzsepit se rak arrébb, más pedig már ennyi idősen komplett háztartást vezet. Meséljetek ha ráértek ti mire lettetek szoktatva, nagyon kíváncsi vagyok másoknál mi a szokás. A barátaimtól megkérdeztem már persze, szóba került a téma. De azért egy nem annyira közvetlen emberkéhez meg nem mennék oda:D Köszönöm a válaszokat! :)2011. júl. 17. 08:09
11/12 anonim válasza:
a saját szobámat rendben tartom, de bármit megcsinálok, ha megkérnek. 14/L
12/12 anonim válasza:
Minket anyukánk egyedül nevelt,és reggeltől-estig dolgozott. 4en vagyunk tesók és ahogy cseperedtünk felfelé úgy segítettük a másikat.mi négyen vezettük az egész háztartást,muszály volt,mert másképp nem lett volna étel az asztalon.Mert anyukám rengeteget dolgozott.A háztartáson kívül egymásra vigyáztunk.iskola óvodába hordott tesóm.Utána mire enis eléggé önálló lettem,akkor én hordtam a hugimat segítettem főzni mosni hazifeladat könyveket bekötni mindent amit eltudsz képzelni.A legtöbbet természetesen a legnagyobb dolgozott otthon harmunkal mikor kicsik voltunk.De utána hagytuk lazítani :-) Azóta már felnőtt önálló életet élünk mind a négyen. És nagyon büszke vagyok az anyukámra hogy egyedül végigcsinálta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!