Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Baj ha egy fiú sír, és érzékeny?

Kamaszka kérdése:

Baj ha egy fiú sír, és érzékeny?

Figyelt kérdés
Nemtudom mivan velem de ugy érzem mndenki sírósnak tart mert többször sírok mint egy lány!! Nagyon érzékeny vagyok nem a sértésekkel az jól bíróm, minden lepereg rólam :). Csak itthon pl:a szerelemre gondolok és egyszercsak elsírom magam :( vagy pl: eltörték a vonalzómat erre én meg bekönnyeztem???? hát nemértem.
2011. júl. 14. 12:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ez aranyos :)

Én is nagyon sokat sírok, mindenen, ha örülök,ha szomorú vagyok, mondjuk én lány vagyok, de engem nem zavar.

Részemről pozitív ha egy pasinak vannak érzései és ki meri mutatni:)

14/L

2011. júl. 14. 15:07
 12/26 anonim ***** válasza:
78%

Az nem baj, ha fiúként sírsz, oké, sírj...De ne olyanokon, hogy eltörték a vonalzódat, nekem nem jönnek be a TÚL érzékeny fiúk.

14/L

2011. júl. 14. 15:34
 13/26 anonim ***** válasza:
85%
Semmi bajom az olyan fiúkkal, akik sírnak. De az már nevetséges, hogy azon sírni tudsz, hogy eltörik a vonalzódat.Lány vagyok ,de 3 évesen sem sírtam volna érte, pláne nem 15 évesen...
2011. júl. 14. 17:14
 14/26 A kérdező kommentje:
akkor 10 voltam :P am a kedvenc vonalzóm volt már 5 éve megvolt Amerikai unokatesómtól kaptam :@ MAJDNEM BEHÚZTAM EGGYET A GYEREKNEK,de mivel nem vagyok olyan ezért csak bekönnyeztem...nem bőgtem azért..
2011. júl. 14. 18:19
 15/26 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem meg 10 évesen bármiért lehet bőgni bárkinek..akár fiú,akár lány:D

15/L

2011. júl. 14. 18:24
 16/26 anonim ***** válasza:
85%

azt sose szégyelld, ha olyan emberért sírsz akit szeretsz vagy fontos neked ...

amugy meg fiatalka vagy még, a fiuknak késöbb érik be a feje lágya, majd megembersedsz ... és amugy meg nem olyan nagy gond ha érzékeny vagy, de remélem azért a késöbbiekbe olyanokért mint egy vonalzó nem fogsz sírni ;)

2011. júl. 14. 19:03
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Na, így már megértem a vonalzót.:D

Igaz, én lány létemre nem vagyok valami érzékeny (minden ismerősöm érzéketlennek tart és igazuk is van valamilyen szinten), de megértem, ha más nem ilyen. Számomra még az illető neme is mindegy, egy fiúnak is lehetnek érzelmei. Egyébként lehet, hogy kinövöd, de az sem baj, ha nem, hisz' ha megmarad ez a tulajdonságod, hamar kiszűrheted a hülye p*csákat, akik az izomagyú macsó balf*zokra buknak.:D

2011. júl. 14. 20:34
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
a vonalzos dolog,lehet egy kicsit tulzas,de szerintem jo ha a fiunak vannak erzelmei,es ki is mutatja oket :)
2011. júl. 14. 20:34
 19/26 A kérdező kommentje:
Már szinte sírok :D :)))
2011. júl. 14. 21:20
 20/26 anonim ***** válasza:
75%
engem visszataszítana.
2011. júl. 15. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!