Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az normális ha visszafelé...

Az normális ha visszafelé fejlődünk? Oo

Figyelt kérdés

Itt van a barátnőm.Este rohangáltunk a locsoló alatt délután tok nagy élmény volt a fűnyrás délelőtt meg barbiztunk:$$

mindketten 12 évesek vagyunk

2011. júl. 10. 22:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért,mi olaszországban a világ egyik legnagyobb aquaparkjában(tele van hatalmas csúszdákkal,élménymedencékkel) a nővéremmel(aki 16 éves) az egyik gyerekmedencébe rohangáltunk le-föl...És nem azért,mert még nem voltunk aquaparkba(havonta kb- 2-szer megyünk),hanem mert ahhoz volt kedvünk.Kicsit nézhettek minket hülyének...:D

14/L

2011. júl. 11. 13:31
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, az ilyeneken úgy ki tudok akadni...

Mindig az jut eszembe, mikor 11 éves koromban lementünk a járszóra pár haverral, az egyik meg megvető pillantással méregetve utasított, hogy ne homokozzak már, mert túl nagy vagyok hozzá.xD

Igaz, most még csak 13 vagyok, tehát gyerek, mint te. Szarjátok már le, hogy mi a ciki, Istenem!:D Amúgy meg ki határozza meg, hogy mi a 'gáz' vagy a 'normális'? Olyan vagy, amilyen, kész. Egyébként még mindig jobb a helyzet, mintha havonta beb*sznál, vp-znél, cigiznél, bandázgatnál és hasonlók. Csak mert ismerek ilyet is...

13/L

2011. júl. 11. 15:07
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ilyennek kell lenni a 12 éves gyerekeknek, mint amilyenek Ti vagytok a barátnőddel! Még egy jó pár évig gyerek vagy, ne is akarj más lenni!
2011. júl. 11. 15:10
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nyugiiii.:D Mi barátnőmmel este 8kor betámadtuk a játszóteret, körberohangáltuk, még az ötéveseknek való játékokkal is elvoltunk. Tudod, mennyire nem érdekelt minket, mennyire néznek hülyének? Bár igaz, az energiaital is segíthetett ebben. xD

Az a lényeg, hogy érezzétek jól magatokat, a többi nem számít.^^

16/L

2011. júl. 11. 16:22
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

normális.sajnos az én osztálytársaim ilyen idősen a buliba csókolóztak hullarészegen...

13/L

2011. júl. 12. 12:22
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

mi is szoktunk ilyet csinálni :) tegnap a szökőkútban rohangásztunk a tér közepén. senki se nézett minket hülyének :D bár én inkább nem barbiznék, mert azt mindig is utáltam. (ahelyett inkább versenyautókkal játszotta, és lány vagyok) szóval ez tök normális. egyik nap a játszótéren az 5 éveseknek való ilyenen mászkálok:

[link]

másik nap meg leordítom a bátyám fejét, hogy mér beszél úgy hozzám mint egy gyerekkel.

2011. júl. 12. 21:37
 17/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a kommenteket:)

Akkor mostmár nem fog érdekelni a külvélemény;D

2011. júl. 13. 18:35
 18/18 anonim válasza:
Hát igen ez van nem csak mi vagyunk hülyék :) <3 *-*
2011. dec. 4. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!