"vissza fejlődünk"? vagy én rontok el valamit?
Figyelt kérdés
Kisfiam gyönyörűen elaludt eddig egyedül,este is meg délbe is!most viszont lerakom és még fél óra mulva is kiabál hogy anya,anya!bemegyek kikérezkedik kéri menjünk az ágyra,ha oda fekszem mellé elalszik!különben nem!nem szeretnék oda "szokni" melléje,mert eddig nem volt erre szüksége!vagy mit tegyek?18 hónapos2011. szept. 5. 12:56
1/2 anonim válasza:
szeparációs szorongás. olvass utána.
2/2 anonim válasza:
fiam 2.5 éves korági egyedül aludt el,mese psuzi és ajtó becsuk.aztán jött az esti féelelt,az kiságy undor,és az anya utáni vágy,mindez egyszerre és nem akart aludni az ágyába sem,egyedül sem,meg sehogy sem.jó nagy probléma volt és én is féltem mi lesz most.ágyat vettünk,igy a nálunk alvás kipipálva,lámpát vettünk igy az esti sok felébredés,sírás is kipipálva,viszont azóta csak velem alszik el.nem zavar mert új helyzet ez nekem mert legalább látom elaludni,simogat közben nagyon jó ez nekem is,de pár hónap múlva ovi lesz és ott nem leszek ott az alvásnál.csakis ez izgat,ha amúgy ez menni fog,nem gond ha este meg délben 10 percre ott vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!