Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez normális lehet? Tényleg a...

Ez normális lehet? Tényleg a tini kor jellemzője? :SS

Figyelt kérdés
Szóval az normális,hogy "kamaszkorban" idegesebb vagyok mint álltalában.Szóval ma is nyaraláson,vendéglőben egy bácsi mellettünk hangosan beszélt meg röhögött,én meg a poharat szétharaptam és köpködtem kifele a szilánkokat.... Szóval,az egyik rokonom azt mondta,hogy ez jellemzője a tini kornak de ...:\ szerintem meg nem :S
2011. júl. 10. 15:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én beszartam a röhögéstől a kérdésen. Mert elképzeltem az esetet. Aztán azon is röhögött a bácsi, hogy beleharaptál a pohárba. De miért volt baj, hogy a román kisfiún röhögött? Különben én az ilyen hülye vicceken nagyon tudok röhögni. Gondolom mostmár még jobban fáj a szád. Különben én is fel tudom magam húzni, volt már olyan, hogy beleütöttem a fajba és eltört a kezem.
2011. júl. 11. 13:48
 12/20 A kérdező kommentje:
Kössz -___________- Nem nevetett mert ők nem vették észre,csak akik a mi asztalunknál ültek. Amúgy Én olyan vagyok,reggel hozzám nem szabad szólni,mert még fáradt vagyok meg kómás és ideges leszek tőle.Az meg ott ordítozott,meg arról beszélt,hogy a Román kifiú balesetet szenvedett,és nem vitték haza Romániába,hanem itt M.O-n van kórházba lélegeztető gépen,és hogy ez nagyon sokba fog kerülni,csak hogy fizeti ki,mert a szülei meghaltak,és egy kisfiú csak nem fog fizetni-.-"" ÉS,akkor hozzá tette,hogy sokan adakoztak de ORBÁN NEM. Na ez kellett nekem,reggelre ... hogy Orbánról haljak.. ja. Meg amúgy is,nem tudom én is ki szoktam nevetni,de most valahogy nem ment,csak felidegelt .. :\ Lehet azért mert korán volt de nem hiszem ... :SS:| És nem...nem fáj a szám,mert csak felül egy picit megszúrta az üveg,és lógott egy kis bőrdarab de már leszedtem:'D Az meg a baj,hogy nálam már a fal ütögetése meg körmrágás meg ilyesmik semmit nem ér...Volt olyan hogy a hajamat rágtam idegességembe,de ez régen volt >.> Tehát ... egy cseppet ideges természetű vagyok .
2011. júl. 11. 15:27
 13/20 anonim ***** válasza:

Ja az más. Reggel én is nagyon ideges vagyok, főleg ha mondják a hülye vicceket. Egyébként is könnyen leszek ideges, egyszer mentem a buszon, mögöttem meg ült egy nő két gyerekkel ez egyik gyerek csak orditott, a másik meg hülyén viselkedett, meleg volt, fájt a fejem is.

De a kotonos vicc k*rva nagy :D:D!

Különben hány éves vagy?

2011. júl. 11. 21:10
 14/20 A kérdező kommentje:

Hát engem nagyon felidegelt:'DDD

Egyébként 14 ... :c

2011. júl. 11. 21:40
 15/20 anonim ***** válasza:

én is mindenen felhúzom magam,13/L vagyok.

de az durva,hogy szétharaptad a poharat.xd

bár lehet,hogy csak te vagy egy kicsit "idegbetegebb" típus,vagy én vagyok "túl nyugodt" egy kamaszhoz képest.

2011. júl. 12. 12:43
 16/20 A kérdező kommentje:

Végülis a pohár az annyira amúgy nem tört szét,de a szilánkdarabok amiket kiköpködtem,hát azok ilyen apró darabokra.. :SS

Pohár: [link]

2011. júl. 12. 12:59
 17/20 anonim ***** válasza:
De még jó, hogy nem szorult be a fogad közé a pohár mert az nagyon rossz érzés, velem már előfordult és vérzett is, és asszem a fogamból is kitört egy kis darab, szóval ne harapd a poharakat :).
2011. júl. 12. 14:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Ja és ha már a poharat lefényképezted a vicces fickóról nincs képed?
2011. júl. 12. 14:24
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem buliból haraptam :DDDDDDDDDDD
2011. júl. 12. 14:24
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem nincsen róla képem ... :CCCC
2011. júl. 13. 02:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!