Kamaszok ti mi miatt sírtatok utoljára?
Figyelt kérdés
Miért és mikor sírtatok utoljára?2011. júl. 8. 22:58
31/36 anonim válasza:
OLYAN 2 hete sírtam, vagyis egy két könynet elmorzsoltam
mert alapsulibó ballagtunk el, és nagyon szerettem az osztályomat, sok barátnömet nem láthatom e miatt, meg persze hogy lezárult egy korszak, és hogy mennyire gyorsan mulik az idö =/ "egyszer végetér a lízas ifiuság" és ne keljen tovább fojtatnom mindenki tudja mire gondolok, és remélem ijenkor mindenkit elönt egyfajta érzés, pozitív avgy negatív az már mindegy :)
32/36 anonim válasza:
Hacsi, a leghűségesebb barát c filmet néztem és azon. ott bőgtem de olyan szomorú :(
15/L
33/36 A kérdező kommentje:
Ja arról a Hacsiról hallottam már, és múltkor barátnőmnél DVD-ztünk és sorolta h mik vannak és erre - "ezt nem nézzük ezen sírtam"
2011. júl. 17. 23:52
34/36 anonim válasza:
13:49 Én is olvastam a Szent Johanna Gimit. mondjuk nem sírtam, de szomorú voltam :)
Amúgy 2 hete egy filmen :((
35/36 anonim válasza:
Tegnap. Egy koncert videót néztem és a zenekar összes tagja meg a közönség együtt sírtak. Olyan megható volt, hogy nem bírtam ki :D 14/l
36/36 anonim válasza:
A Titanic 100. évfordulóján, aza április 15-én. A film végén, amikor Jack meghal. :'(
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!