Kamaszok ti mi miatt sírtatok utoljára?
én minden sz@aron el tudom magam sírni... :D utoljára egy filmen kb. egy hete, pedig elméletileg vígjáték volt -.-
amúgy úgy rendesen igazi dolog miatt kb. 2 hete, amikor ilyen táborba voltam, és volt ott egy srác, aki az oirszág másik felébe lakik amúgy meg én pedig beleszerettem, és soha többé nem találkozok vele :(
az előtt meg amikor a barátnőm költözött el. és csak nyaranta tudom egyszer látni, amúgy meg ő is messze lakik. nagyon hiányzik. :(
Huhh.. látom nem csak én vagyok az aki nagyon érzékeny :)
Én tegnap sírtam egy könyvön, aminek az a címe hogy Viskó.
a Viskót én is olvastam és én is sírtam rajta, mindenkinek ajánlom amúgy nagyon jó könyv. De am rendesen pár hete a kórházban mikor meggyógyultam és megint tudtam mosolyogni és nevetni anélkül hogy fájjon.
16 L
Hú,nagyon régen,vagy 3 éve...nem tudok sírni valamiért,még ha nagyon szomorú vagyok,akkor sem :S
15/L
én tegnap, meg ma is fogok :'((
hiányzik a barátom, vasárnap jön haza :((((
Tegnap egy könyvön (Szent Johanna Gimi, amikor a főszereplő lánnyal bunkózik az a fiú akibe szerelmes, és a lány is sír meg az azutáni részen)
14L
Azelőtt meg a nevetéstől könnyeztem mert rámjött a röhögőgörcs...xDAsszem vasárnap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!