Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan kezdjem el a változást?

Hogyan kezdjem el a változást?

Figyelt kérdés
Először is hisztis vagyok és szoktam durcáskodni. A hiszti részét elég nehéz elkerülni. Meg féltékeny típus vagyok. Ezt arra értem, hogy ha az egyik barátnőm a másikkal beszélget akkor féltékeny vagyok, hogy vele miért beszél, vele miért van, velem miért nincs. Meg azt mondják barátnőim, hogy kisajátítom az egyik barátnőmet. Ez is rossz tulajdonság. Meg nagyon ragaszkodó típus vagyok,ez a legrosszabb tulajdonságom. Nagyon ragaszkodom az egyik barátnőmhöz és ő ezt már nem bírja. Sokat szoktunk veszekedni és már egyáltalán nem vagyunk olyan jóba mint régen. Mit csináljak, hogy minden a régi legyen? 18/l
2011. júl. 8. 22:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is ugyanebben a cipőben járok, és én is szeretnék változni csak nem tudom hogy. :S
2011. júl. 9. 15:28
 2/4 anonim ***** válasza:

mintha én írtam volna:(

17/L

2011. júl. 10. 23:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Először is, ne hisztizz sokat mert akkor egy idő után elkezd hazudni, tudom az nehéz, de próbálj megbízni benne, és ha beszélget valakivel próbálj meg ne gondolni arra hogy mással beszél vagy mással van vagy menj oda és beszélgess velük te is. Próbálj meg te is másokkal lenni, de ha ugyanaz van mint velem akkor ő féltékenyebb lesz.

Sok sikert, reméelm segítettem

2011. júl. 12. 22:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszolónak! Megpróbálok változni bár nem lesz egyszerű.
2011. júl. 13. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!