Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elvinnéd a helyembe?

Elvinnéd a helyembe?

Figyelt kérdés

Jovo héten megyek táborba és azon ondolkodom el-e vigyen a mobilom (Galaxy Ace).Azért félek hogy ellopjak mert csak 1 hete kaptam.Anyam is mondja ne vidd elviszel 1 oreget.Ti elvinnétek a helyembe?

ja és sporttaborba megyek..

13/L

2011. júl. 6. 23:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értékes dolgot ne vigyél, csak azt amit nem sajnálsz, ha elveszik.
2011. júl. 7. 08:32
 12/21 anonim ***** válasza:
60%
akkor a páros szerveidből egyet hagyj otthon...
2011. júl. 7. 09:49
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

utolsó: xD

ON: én is a régit vinném

2011. júl. 7. 10:07
 14/21 anonim ***** válasza:
59%

Szia!

Tapasztalatból mondom, hogy táborba telefon csak azért kell, hogy tudj a szülőkkel beszélni. Bár időnként már ez is aggasztó. Anno amikor táborba voltam a Balatonnál minden este a program előtt felhívtam a szüleimet, bár általában visszahívtak. Minden telefonbeszélgetésnél megkérdezték, hogy jól vagyok, jól érzem magam, ugye nem égtem le, nem éhezem-e, jók-e a programok stb. A végén pedig megkaptam a fejmosást, vigyázz magadra, naptejet mindig használj, a vízben óvatosan, hülyeséget ne csinálj stb. Már a 3. nap kívülről fújtam az egészet.

Egyébként én konkrétan ki sem vittem a szállásról a telefont. Ha kultúrális program volt, úgy is arra figyeltem, ha strandoltunk, napoztam, fürödtem, a többiekkel lógtam. Szóval kb. annyira használtam a telót, hogy ébresztőtt állítottam reggelre, és keltettem a szobatársaimat - hamarabb, mint jöttek volna a tanárok - tök poén volt, mikor jöttek ébreszteni, kibújtunk az ágyból és fel voltunk öltözve, tök rend volt a szobába meg minden, meg este telefonáltam.

Szerintem vidd a régit, napközben úgy is a sportra és a többiekre koncentrálsz, a telefon azért kell, hogy tudd a kapcsolatot tartani a szüleiddel. Erre a célra tökéletesen megfelel a régi telefon is.

16/L

2011. júl. 7. 12:27
 15/21 anonim ***** válasza:
Ilyen helyekre én is régi telefont szoktam vinni, szerintem te is inkább az öreg telódat vidd, gondolom sajnálnád, ha ellopnák a mostanit. :P :D
2011. júl. 7. 13:08
 16/21 anonim ***** válasza:
46%
Legalább ugyanaz a telónk van (nekem is ace). Én a te helyedbe a régit vénném. Először én még soluba se vittem 2 hétig mert féltem hogy tesiórán ellopják, de a tanár egyszer elkérte az összes telefont és bezárta a szekrénybe. Azóta viszem. Na de a lényeg: szerintem a régit vidd.
2011. júl. 7. 13:19
 17/21 anonim ***** válasza:
46%
*nem soluba hanem suliba :)
2011. júl. 7. 13:19
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
hát és akkor mindenhová a régit viszed majd mert félsz h ellopják? najó vidd a régebbit.
2011. júl. 7. 13:39
 19/21 :) :) :) ***** válasza:
Én is régit szoktam vinni,de most pl: hittantáborba az ujjat vittem,mert ott elvették a telefont és csak reggeli előtt, 1től 2ig,meg vacsi után adták oda,máskor elvolt zárva igy nem féltem attól hogy ellopják :) de most fogok menni Bslatoni táborba és oda szerintem régit fogok vinni,mer ott nem hiszem hogy elfogják zárni...szóval szerintem régit vigyél :)
2011. júl. 8. 12:20
 20/21 :) :) :) ***** válasza:
ja,amugy samsung corby-m van és 14L(utolsó)
2011. júl. 8. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!