Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz fiúk, lányok! Nektek...

Kamasz fiúk, lányok! Nektek milyen lányok, fiúk tetszenek?

Figyelt kérdés

csontsovány

soványabb

molett

dagi

kövér...

kor, nem !

2011. júl. 6. 13:53
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
A barátnőm 178 magas, és jelenleg 72 kiló, engem nagyon nem érdekel hogy picit duci, ami azt illeti, ha kihúzza magát, olyan szép lapos haza van*-*de ha nagyon bekajál,(ami ritka eset)és nem húzza ki magát, akkor van egy pici-poci:) amit én szeretek*-* van egy pici a combján, és a csípőjén is, de én úgy szeretem*-* van mit rajta fogni :D F/15
2011. aug. 4. 00:09
 22/22 anonim válasza:

Nekem sokakkal ellentétben, nem az izomkolosszusok jönnek, be,....hanem a szőke, kékszemű, nálam 5-10 centivel magasabb, kicsit husisabb fiúk jönnek be. :))) de persze nem ragaszkodok ehhez...

15/L

2013. ápr. 28. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!