Volt már barátod/nőd? Hány?
Egyszer ötödikben egy sráccal 2hetet "jártam" :D
Csak puszi volt... gyerekek voltunk még :)
Nem volt barátom, de két sráccal megpróbáltuk. Nem jött össze. az egyik beetetett, a másikkal nem illünk össze. Meg talán még nem vagyok felkészülve rá... persze jó lenne ha valaki átölelne, megcsókolna, de az életem így is éppen elég változatos...
14L
6. És a hatodik jelenleg is tart :)
15L
Bocs kérdező, nem bírom ki, hogy ne írjam ide:
Azért annyira ne gondold már magadat felnőttnek, hogy "baby állapotnak" hívod a 9-10 éveseket.
16/L.
Nekem se volt még barátom.Volt pár pasi aki bepróbálkozott,de nem éreztem se szerelmet se vonzódást irántuk.
Én is úgy vagyok vele, hogy néha jó lenne de egyenlőre jobb ez így.Nem sietettem.Inkább legyenek boldog és szép emlékeim majd az első szerelemről minthogy csak egy "pasifaló" hülye liba legyek aki nem csak saját magának de egy más embereknek is csalódást okozna.
/persze ez csak egyéni vélemény/
igazából komoly csak 1,mert őt szerettem nagyon :\
De rajta kivül volt még 1 ő meg csak arra kellett hogy elfelejtsem az előzőt,pedig ez bunkóság! :'DDD 14/L
Egyel "jártam"két hétig,de az nem nagy járás volt,egyszer volt szájrapuszi..szóval inkább egy se.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!