Hány éves korodban volt először barátod/barátnőd?
2. A szüleid hogyan reagáltak?
3. Elmondjátok nekik,vagy titkoljátok?
4. Most van barátod/barátnőd?
Ill. Kort és nemet is:)
Köszönöm:D
14/L
neem:) Csak kíváncsi vagyok. Eddig nem volt barátom,mert titkolni nehéz lenne,és nem tudom,hogy reagálnának..:S
Így mindig "legyünk barátok "-ot választottam:P
1.sehogy,mondták,hogy jó és úgy láttam még örültek is
2.elmondtam
3.van
17/L
13 évesen volt az első barátom és jelenleg is ő van,elmondtam szüleimnek,kb.két hónap után,de már nem emlékszem mit reagáltak,apa nem nagyon akart elengedni vele sehova.Egy idősek vagyunk.
19éves lány
öh ez picit félreérthető. tudom mit akarsz kérdezni, csak rosszul írtad ki.
akikre most gondolsz azok a "pasik" meg a "csajok" (manapság ez a helyes megnevezésük). barátaim meg barátnőim már régóta vannak.
2. sehogy.
3. nem.
4. nincs. nem lesz csak azért 11 éves létemre "olyanom" mert a többiek szerint ez menő.
11/f
1.14
2.mindkettőjüknek nagyon szimpatikus volt, és úgy érzem jobban kedvelik mint a mostani barátomat, legalább is apa.. :S
3. anyának elmondtam, már nem emlékszem mi volt :D apának meg később, vele nem beszélek ilyesmiről
4. igen
17/L
Szia!
Még nem volt barátom, és most sincs. De ha lenne elmondanám a szüleimnek. Mostanában egész jól kezelik, hogy kezdek felnőni, szeretnék több kimenőt kapni, a barátaimmal lenni stb. :) Szóval, ha jókor mondom, amit akarok nagyon jófejek:D
Nem titkolnám el, mert fölösleges. El kellene fogadniuk úgy is, hogy mi együtt vagyunk és szeretjük egymást - mert én csak akkor jönnék össze valakivel, ha tényleg szeretem és érzem, hogy ő is. Természetesen nem rögtön mondanám el, várnék egy kis időt, hogy lássam milyen is a kapcsolat stb., de mindenképpen bemutatnám 2-2,5 hónapon belül.
15/L
1) 15
2) Megtiltották.
3) Nem.
4) Nincs.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!